Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy idősebb embernek tudná...

Egy idősebb embernek tudná egy fiatal hölgy definiálni hogy a mai fiataloknál mi a női nem elvárása a férfiakkal szemben, illetve mi az ideáljuk és miért pont az?

Figyelt kérdés
2014. aug. 9. 21:48
 1/9 anonim ***** válasza:
Csodálkoznék ha egy fiatal hölgy definiálná ezt neked...
2014. aug. 9. 21:51
 2/9 A kérdező kommentje:
csak így 45 évesen szeretnék belelátni a mai fiatalok világába, ezért kértem egy illetékest
2014. aug. 9. 21:52
 3/9 Kerida ***** válasza:
26 éves fiatal? És beszélhet a saját nevében?
2014. aug. 9. 21:55
 4/9 anonim válasza:

A női nem elvárását nem tudom, de a sajátomat igen:

legyen okos, művelt, szívesen beszéljen, az se hátrány ha jól néz ki. Nekem az is fontos, hogy sportos legyen, hiszen én is sokat sportolok.

2014. aug. 9. 21:57
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Legyen helyes, legyen legalább félmilliós fizuja, tudjon engem megvédeni, ha megtámadnak, és nem árt, ha befolyásos ember, no meg ne két három éves cuccokba mászkáljon, hanem a legújabbakban...
2014. aug. 9. 22:00
 6/9 anonim válasza:
Én csak 18 vagyok, de meglehetősen sok elvárásom van. Szeretem, ha a fiú/férfi kedves, legyen közös témánk, ne akarjon irányítani, ne követeljen idő előtt szeretkezést, meg akarok bízni benne előbb. Legyen megbízható, az nem baj ha lemond dolgokat, de ne előtte 10 perccel. Ne próbáljon meg lekenyerezni, ha abnormálisan viselkedett nem fogok a karjába ugrani egy ajándék miatt. Tudjon bocsánatot kérni. És fogadjon el úgy is, hogy nem vagyok túl formás (nem vagyok csúnya, csak nem áldottak meg az égiek dús keblekkel), nem vagyok plázalány, nem mutatok jól egy kocsi mellett, nem fogok szerelni vele, inkább hímzek, főzök lekvárt. Ja és hogy nem tudok túl sok mindent megfőzni, bármit megsütök, de a főzés nem megy. :)
2014. aug. 9. 22:10
 7/9 anonim válasza:
Ja, hogy a mai lányok véleménye kellett volna....igen az előttem szólóé az igaz átlagban
2014. aug. 9. 22:11
 8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm, a 18 éves hölgy nézete szimpatikus számomra, sajnos kívülállóként azt tapasztalom hogy a mai fiatal korosztályban az előtted szóló adja vissza legjobban az átfogó képet. túl magasak a nők elvárásai, habár nem tudom mire fel, először talán magukba kellene nézniük, hogy milyen alapon várnak el irreálisan álomszerű dolgokat, hozzáteszem én is nő vagyok, és fiatalként hasonlóképpen gondolkoztam a 18 éves hölgyhöz. most leginkább a 20 éves fiam miatt foglalkoztatott a kérdés
2014. aug. 9. 22:17
 9/9 anonim válasza:
18 éves. Látom, én is a saját korosztályomban, de ha fiút szeretnék, akkor társra vágyom. A pénztárcámért majd megdolgozok én.
2014. aug. 9. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!