Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt tudom, hogy a magyar nőket istenítik a világban, de mi a helyzet a magyar férfiakkal?
Figyelt kérdés
Mi a véleménye a külföldnek(természetesen nőknek) a magyar férfiakról?2009. jan. 17. 08:52
1/6 anonim válasza:
Én határontúli magyar vagyok, tehát más nemzetíségűekkel vagyok körülvéve, igy másként is látom a magyarországi férfiakat! Én bárhol felismerem egy magyarországi arcát, legyen az nő vagy férfi, nem tudom miért, egyszerúen tudom! Visszatérve a kérdésedre, szerintem vonzó egy magyar férfi, azzal a nagy homlokkal, magabiztosságot sugároz! Nekem bejön!
2/6 anonim válasza:
Én belföldről is meg tudom állapítani, hogy csehül állunk...Az a sok félénk fiú.
Csehekről jut eszembe...na náluk igazán tökös srácok vannak!
Ha itt is magabiztosak lennének a férfiak, és leállnának a cigizéssel (egyrészt amiatt ilyen alacsonyak), akkor pont kiegészítenék a magyar lányokat.
3/6 anonim válasza:
na igen, a magyarokról nem hallani annyit.... általában azt mondják a macsókra, h olyna mint egy olasz csődör....magyar csődörről még nem hallottam sehol :D a latin pasik nyomába sem érnek a magyarok addig, amíg nem vesznek vissza a ki a menőbb és mitől leszek menő versengésből és nem adják önmagukat... a sok kinyalt discos meg technos azt hiszi vagány,hallgatják a telefonjukon a csörömpölést, hogy mindenki hallja és mindenhol(buszon,vonaton,utcán) bele sem gondolva abba, hogy másokat rohadtul nem érdekli az ő zenéjük... közben nevetségesek is, a rapperek is nagyon ásznak hiszik magukat közben csak utánozó majmok és azt sem tudják kik igazából..a igazi rockerek meg jók lennének,mert önmagukat adják(nem a divatrockerekre gondolok), csak nekik meg van egy sajátos stílusuk, ami a lányok csak egy adott rétegének tetszik. Azokból a pasikból pedig, akiknek saját stílsuk van , nem majmolnak semmit és senkit, hanem felvállalják saját érzelmeiket és vágyaikat, és úgy öltözködnek ahogy nekik kényelmes és ahogy nekik tetszik...magyarországon kevés van...nem elég ahhoz, hogy híresek legyenek külföldön...
4/6 anonim válasza:
Előző hozzászólónak: Hát én még egyetlen egy Technost sem hallottam még nyilvánosan,telóját kihangosítva hallgatni a Technot.Sehol sem.Ez inkább a raperekre illik,akármikor megyek utcán,buszon,suliba,tuti,hogy mindig összefutok egy ilyen nagyon kemény raper gyerekkel,aki üvöltve hallgatja a telefonját a 50 Centet... ki a rákom kíváncsi erre?!
5/6 anonim válasza:
én főleg technosokat hallottam eddig :) de tökmindegy...idegesítő és kész...akármilyen zenét csörömpöltetnek
6/6 anonim válasza:
Így igaz,idegesítő és kész,stílustól függetlenül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!