Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azt tudom, hogy a magyar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt tudom, hogy a magyar nőket istenítik a világban, de mi a helyzet a magyar férfiakkal?

Figyelt kérdés
Mi a véleménye a külföldnek(természetesen nőknek) a magyar férfiakról?
2009. jan. 17. 08:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én határontúli magyar vagyok, tehát más nemzetíségűekkel vagyok körülvéve, igy másként is látom a magyarországi férfiakat! Én bárhol felismerem egy magyarországi arcát, legyen az nő vagy férfi, nem tudom miért, egyszerúen tudom! Visszatérve a kérdésedre, szerintem vonzó egy magyar férfi, azzal a nagy homlokkal, magabiztosságot sugároz! Nekem bejön!
2009. jan. 17. 10:23
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én belföldről is meg tudom állapítani, hogy csehül állunk...Az a sok félénk fiú.

Csehekről jut eszembe...na náluk igazán tökös srácok vannak!

Ha itt is magabiztosak lennének a férfiak, és leállnának a cigizéssel (egyrészt amiatt ilyen alacsonyak), akkor pont kiegészítenék a magyar lányokat.

2009. jan. 17. 10:32
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
na igen, a magyarokról nem hallani annyit.... általában azt mondják a macsókra, h olyna mint egy olasz csődör....magyar csődörről még nem hallottam sehol :D a latin pasik nyomába sem érnek a magyarok addig, amíg nem vesznek vissza a ki a menőbb és mitől leszek menő versengésből és nem adják önmagukat... a sok kinyalt discos meg technos azt hiszi vagány,hallgatják a telefonjukon a csörömpölést, hogy mindenki hallja és mindenhol(buszon,vonaton,utcán) bele sem gondolva abba, hogy másokat rohadtul nem érdekli az ő zenéjük... közben nevetségesek is, a rapperek is nagyon ásznak hiszik magukat közben csak utánozó majmok és azt sem tudják kik igazából..a igazi rockerek meg jók lennének,mert önmagukat adják(nem a divatrockerekre gondolok), csak nekik meg van egy sajátos stílusuk, ami a lányok csak egy adott rétegének tetszik. Azokból a pasikból pedig, akiknek saját stílsuk van , nem majmolnak semmit és senkit, hanem felvállalják saját érzelmeiket és vágyaikat, és úgy öltözködnek ahogy nekik kényelmes és ahogy nekik tetszik...magyarországon kevés van...nem elég ahhoz, hogy híresek legyenek külföldön...
2009. jan. 17. 11:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Előző hozzászólónak: Hát én még egyetlen egy Technost sem hallottam még nyilvánosan,telóját kihangosítva hallgatni a Technot.Sehol sem.Ez inkább a raperekre illik,akármikor megyek utcán,buszon,suliba,tuti,hogy mindig összefutok egy ilyen nagyon kemény raper gyerekkel,aki üvöltve hallgatja a telefonját a 50 Centet... ki a rákom kíváncsi erre?!
2009. jan. 28. 17:11
 5/6 anonim ***** válasza:
én főleg technosokat hallottam eddig :) de tökmindegy...idegesítő és kész...akármilyen zenét csörömpöltetnek
2009. jan. 28. 17:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Így igaz,idegesítő és kész,stílustól függetlenül :)
2009. jan. 28. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!