Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy tudtok interneten ismerke...

Hogy tudtok interneten ismerkedni?

Figyelt kérdés

Bejelöltök valakit facen aki tetszik, és utána? Semmit nem tudsz róla, írsz neki hogy szia, esetleg visszaír, aztán ennyi?

Ha személyesen találkoztok sem könnyű, de talán könnyebb, mert rögtön látod hogy egyáltalán van-e értelme kezdeményezni, ha meg baráti társaságban ismered meg, akkor még könnyebb, de interneten hogyan? Nem kezdheted úgy hogy

szia mizu

szia, milyen volt a napod

szia beteg a kutyám

??

2014. aug. 18. 20:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Hany eves vagy? Merre laksz?
2014. aug. 18. 20:44
 2/7 anonim ***** válasza:
aki ronda annak neten kép nélkül könnyebb ismerkedni, élőben az összes csaj lekoptat csak a külsődet nézve, gondolkozz el ezen azért...
2014. aug. 18. 20:45
 3/7 A kérdező kommentje:

1#-es

Ha bejelölöd akkor azért nagyjából ezeket az infókat már tudod róla, nem olyan mint régen msn-en

2014. aug. 18. 20:49
 4/7 anonim ***** válasza:
50%

Nos, nem árt hozzá, ha értelmesebb vagy mint egy zacskó paradicsom.

Amúgy Facebook-on én pl. sehogy, de nem kell túl sok tehetség, hogy kideríts pár dolgot valakiről az internet akármelyik részén - Facebook-on ott a rengeteg belájkolt cucc, kedvenc filmek, könyvek, híres emberek, amiket kiposztol, stb. (olyannal akinél minden le van tiltva max. a profilképe nyilvános meg nem ismerkednék eleve, mert mi alapján akarnék?), egy fórumon vagy itt meg látod mit / miket ír valaki, ezek alapján már ki tudod találni, mit írj neki először hogy aztán tudjatok tovább csevegni.

2014. aug. 18. 20:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Sehogy, fail.
2014. aug. 18. 20:52
 6/7 A kérdező kommentje:

Úgy látszik ez a "úúú láttad ezt a filmet? tetszett?" dolog csak nekem túl béna, vagy is nem tudnám ilyen módon elképzelni egy beszélgetés elejét, de akkor tényleg működik? Főleg a mai lányoknál?

Szia, láttad a filmet? Hogy tetszett? :)

Hát ez így elég érdekes kezdés :)

Sose tudnám megpróbálni

2014. aug. 18. 20:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Sehogy, én soha nem ismerkedtem face-en és nem is akarok. Szerintem értelmetlen.
2014. aug. 18. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!