Miért fáj egyes embereknek az, hogy van, aki nem szeretne interneten ismerkedni?
Figyelt kérdés
Oké, hogy ez is egy lehetőség, de miért muszáj élnie ezzel mindenkinek, aki párt szeretne? Nyilván megvan az oka, hogy miért nem szeretnének. Akkor miért kell olyanokkal jönni, hogy "így nem is akarsz igazán kapcsolatot" és hasonlók?2014. aug. 6. 10:50
1/5 anonim válasza:
ha az itteni beszólásokra gondolsz azért, mert elvesztik a lehetőséget és nem bírják ki kínjukban...
2/5 anonim válasza:
Nem fáj, csak gondolom unalmas egyfolytában azt hallgatni, hogy "jaj, nekem senkim sincsen", és hiába adnak tanácsot, egyetlen esélyt sem ad neki az illető.
3/5 anonim válasza:
Miért, valakinek fáj az ilyen? Nem értem, mert te döntöd el, hogy hogyan akarsz ismerkedni.
De én azért nem húznám be a kéziféket internetes ismerkedés során, ha megkedveltem az illetőt. :)
4/5 anonim válasza:
Mert a legtöbben buta indokok miatt utasítják el.
5/5 A kérdező kommentje:
Az, hogy pl. szeretek a szemébe nézni annak, akivel ismerkedek, szeretem látni a gesztusait, az hülye indok? Mert szerintem felesleges azért több hétig beszélgetni valakivel neten, hogy odamenjek a találkára és szembesüljek vele, hogy valójában egy kényes mozgású valaki mondjuk vagy míg neten játssza a jófejet, egy beképzelt bunkó.
2014. aug. 6. 12:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!