Bejön ez az öltözködés a lányoknak?
Figyelt kérdés
az öltözködésem melegítökből izomtrikókból (nem vagyok egy kétajtós szekrény,inkább szálkásabb de nem az a nádszál gizda ) és sportcipőkből áll, nem sportos hanem inkább ilyen rapperes stílusom van... rappet is hallgatok tehát ilyen az ízlésem is, a lányoknál sosem volt nagy sikerem... az lenne a kérdés hogy a lányoknál a stílusom kizáró ok vagy inkàbb a viselkedésemen kéne változtatnom?
161 cm és 68 kiló 17 éves fiu vok
2014. aug. 17. 22:12
1/9 anonim válasza:
A viselkedésed kizáró ok, és az öltözködésed is. Ja és nőlj pár centit.
2/9 anonim válasza:
Nekem nem, én az elegáns inges,zakós pasikat szeretem :) 16/
L
3/9 anonim válasza:
A melegítőnél már kialakult a véleményem -.-
4/9 anonim válasza:
Én már jobban jpkedvelem a kissé elegánsabb fiúkat, nálam ez a rapper-pózer dolog nagyon nem jön be.
5/9 anonim válasza:
Nekem nagyon nem. Valoszinuleg mindketton kene, de ne akarj lanyok miatt valtozni, mert az nem te leszel es nem lesz hiteles...
6/9 anonim válasza:
nekem se jön be ez a stílus, a viselkedésed meg nem tudom milyen
meg az is lehet még probléma, hogy elég alacsony vagy
de ha kisebb lányoknál próbálkozol, akkor ez csak nem akkora baj
7/9 anonim válasza:
ez inkább ilyen igénytelen, lusta stílus, négeres, cigányos, stb. nem jön be...
8/9 anonim válasza:
Nekem a rapper stílusó srácok kifejezetten tetszenek, a párom is hasonló stílusú.. viszont azt nem bíron elviselni, ha emiatt valaki bunkó paraszt stílussal is megáldott.. tehát szerintem hordhatsz olyan ruhákat, de normális legyél.
9/9 A kérdező kommentje:
nem pózer busta hallagtó köcs*g vagyok és nem parasztmelegítőket hordok ha ez jutott volna eszetekbe rolam ;) egyébként a viselkedésemről nem tudtok nyilatkozni mert le se irtam hogy milyen kedves első ;)
2014. aug. 17. 22:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!