Fiúk! Bejönnek a művész lányok?
Figyelt kérdés
Bő ingek, pólók, mintás vagy éppen nagyon leegyszerűsített vastag talpú (vans) cipő, lezser stílus, retró (tényleg régi) és modern keveredése. Nem az a nagyon elvont, de nem megszokott. Az ilyeneket az emberekben milyen hatást váltanak ki?2014. aug. 1. 18:34
1/10 anonim válasza:
Hogy szegény lány biztos abba öltözködik amit az utcán talál...szegényke..
2/10 Mr. Truth válasza:
nem a ruha teszi az embert :)
4/10 anonim válasza:
most kajak a ruházatodtól várod a csodát? xd
6/10 anonim válasza:
Milyen érdekes, hogy ez van minden márkás boltban, de nem is.. MINDEN boltban. :O
Ne vedd sértésnek, de nem fog azon dőlni, hogy művész-e valaki ha inget hord vagy retró akármit.
Ha nagyon érdekel, a fiúk az utcán csak arra kíváncsiak, hogy mi van ezek alatt. Bocsi.
7/10 anonim válasza:
Ha verseket ír, akkor igen. Szeretem, ha valaki érzésből ír.
8/10 A kérdező kommentje:
A kérdésem az volt hogy mit gondoltok egy ilyen kinézetű lányról? És nem a ruhámtól leszek művész értelemszerűen, festek és rajzolok (szak), de alapból az életfelfogásra gondoltam, amikor azt írtam "művész".
2014. aug. 1. 18:46
9/10 anonim válasza:
én bírom a kicsit elvontabb, művész lányokat, a ruházatukat is.
10/10 Amado atya válasza:
Opcióban befigyel a "b*asszon már + valaki" felirat is a pólón a tarisznya mellé? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!