Mért nem jövök be a csajoknak?
Figyelt kérdés
185 magas vagyok, izmos, azt mondják hogy kedves és mégsem jövök be egy csajnak sem mi lehet az oka? Talán a pofám a rusnya, vagy a beszédem a rossz?2014. aug. 17. 16:27
2/12 anonim válasza:
A kisugárzás nagyon fontos tényező!
Szívesen ^^
3/12 A kérdező kommentje:
igen lehet azzal van a baj :S
2014. aug. 17. 16:36
4/12 anonim válasza:
A második nagyon jól mondja, a kisugárzás a legfőbb dolog, na meg a magabiztosság ami ugye a kisugárzásból adódik, ha ez megvan akkor nem lehet gond. Persze emellett kell egy bizonyos szinten a szimpátia is. Én kövér voltam lefogytam bár még mindig van rajtam bőven felesleg, de a sok dicséret és egyéb pozitív élményeim miatt jobb lett az önbizalmam, sokkal vidámabb természet lettem és észrevettem hogy sokkal jobban felfigyelnek rám a csajok, sőt a barátnőm is az elején amikor csak köszönő viszonyban voltunk rám se figyelt jóformán, amióta megváltoztam és ezt ő is észrevette azóta jobban elkezdett nyitni felém, ismerkedtünk, beszélgettünk és végül össze is jöttünk. Nem szabad feladnod, de el kell fogadnod önmagad és akkor javulni fogaz önbizalmad, hidd el nekem hogy ez sokat fog segíteni rajta. Persze nem jelenti azt hogy így lesz rögtön barátnőd, de sokkal nagyobb eséllyel indulhatsz.
5/12 A kérdező kommentje:
Köszi.... lehet belinkelem 1 képem hogy egy csaj véleményt mondhasson és nem csak a jó hanem a rossz is érdekelne.
2014. aug. 17. 16:40
8/12 anonim válasza:
Még mindig azon az állásponton vagyok, hogy a kisugárzás nagyon fontos!
Szívesen ^^
9/12 anonim válasza:
Elég szégyenlősnek nézel ki,mondhatnám mulya.Egy mosolyt bedobhattál volna.
10/12 anonim válasza:
En attól tartanék hogy nemzetis vagy fasiszta vagy rapper vagy azért nem jönnel be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!