Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy lelkileg labilis lány nem...

Egy lelkileg labilis lány nem fog kelleni senkinek? Örökké egyedül fog maradni?

Figyelt kérdés
Olvastam itt pár kérdésnél, hogy a férfiaknak a mindig mosolygós, mindig erős, talpraesett lányok kellenek csak, nem fogják felvállalni a problémás eseteket. Akkor ha valakinek soha nem adatott meg ez a stabilitás (ami nulla alap nélkül nincs meg), az akár el is áshatja magát?
2014. aug. 17. 15:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
45%

nekem nem baj, ha lelkileg labilis, én is az vagyok...

most akkor ismerkedünk? hol laksz?

2014. aug. 17. 17:41
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
A kommentjeid alapján elég ostoba is vagy. Mégis kinek kell egy ilyen béna lány? Akinek volt annyi türelme hogy lepaktált veled, nem véletlenül hagyott ott a fenébe.
2014. aug. 17. 18:21
 13/16 A kérdező kommentje:
Mi olyat írtam, amitől ostoba vagyok?
2014. aug. 17. 18:33
 14/16 anonim válasza:
100%

Vannak akik pont a visszahúzódó csöndes lányokat szeretik mint ahogy az 5-dik válaszoló is írta és én is az ilyen lányokat szeretem.

Nem baj ha lassan nyílsz meg de azért hagyd hogy megismerjenek és ha meg tudnak ismerni akkor van esélyed mert ha nem tapasztalják meg a személyiséged akkor nem tudják milyen vagy.

Egyébként hány éves vagy?

2014. okt. 12. 01:18
 15/16 anonim válasza:
32%
Én is feltehetném a kérdést,hogy labilis lelkű fiúként fogok-e valakinek kellene ? Erősnek mutattom magam,de könnyen el tudom magam sírni.
2016. jan. 31. 15:44
 16/16 anonim válasza:
Őszintét megmondva vagy egy nagyon erős pasi kell lelkileg aki rendbe szedi. Azt hittem én is olyan vagyok, de max jóságos mindenkiröl elhiszem melettem majd rendbe jön de sose lett így.Meguntam az ilyen lányokat....
2016. okt. 12. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!