Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek jogosan van...

Szerintetek jogosan van bűntudatom?

Figyelt kérdés
Van egy srác, aki már elég rég óta "közeledik" felém, de én szerintem nem akarok tőle semmit. A stori röviden: még valamikor tavasszal a barátnőmmel, a pasijával meg ezzel a sráccal négyen találkoztunk, és a végén dupla randi lett belőle (csók is volt). Egy kicsit én is belehabarodtam, de még nem kezdtünk járni. Aztán ahogy elmúlt a rózsaszín köd, jobban belegondoltam és arra jutottam, hogy nem lenne működőképes ez a kapcsolat. Ezt neki is megmondtam, de konkrétan nem mondtam nemet. Azóta, néha találkoztunk (ugyan így négyen), de nem volt semmi, viszont a srác még mindig járni akarna velem. A barátnőm mondta, hogy elvileg már volt több csaj is, akinek bejött, de ő vissza utasította, mert, hogy ő neki más kell... Szóval, ő még mindig úgy gondolja, hogy lehet valami közöttünk, ami jogos is, hisz tényleg nem mondtam nemet, pedig jobb lett volna. Most elég szarul érzem magam, mert tudom, hogy úgy lett volna a legjobb, ha már az elején egyenesen megmondom, hogy nem. De esküszöm, hogy nem azért nem tettem, mert csak játszadozni akartam vele.
2014. aug. 15. 22:58
 1/4 anonim válasza:
Szia! Szerintem minél hamarabb mondd el neki,hogy te nem szeretnél vele kapcsolatot,jobb most mint később és akkor ő sem sérül meg.
2014. aug. 15. 23:01
 2/4 anonim ***** válasza:
És miért jutottál arra, hogy nem lenne működőképes?
2014. aug. 15. 23:04
 3/4 A kérdező kommentje:
Több ok miatt is így látom.
2014. aug. 15. 23:16
 4/4 anonim ***** válasza:
á, ez eddig túl konkrét!
2014. aug. 15. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!