Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nem tudom hányadán állok...

Nem tudom hányadán állok vele, szerintetek?

Figyelt kérdés
Van egy munkaHELYES pasi, flörtölgetünk már egy ideje, de nem rég ki bújt a szög a zsákból.... benyögte h van barátnője, ugyanakkor azt is hozzá tette h nem túl sok kedve van találkozni vele. Annyira nem vagyunk bizalmas viszonyban h ilyeneket elmondjon nekem mégis, megtette. A lényeg az hogy itt eléggé megtörtem, mert tetszik a srác és nem gondoltam volna h van vkije, mert nem úgy viselkedett és az a durva h először külsőre nem fogott meg mégis elcsábított van neki vmi féle varázsa. nem sokat beszélünk épp, h egy egy mondatot, ha találkozunk, de az mindig nagyon jó, szikrázik a levegő köztünk. Ma is kérdeztem a hétvégéjéről, megint elejtette a morzsát, mondta h nincs terve,vagyis lett volna csak össszevesztek...( nem értem miért pont nekem mondja) néha nagyon közvetlen, de néha kell neki egy kis "biztatás". Mit akar? Csak hülyít? sosem kellett olyan aki foglalt....de hát ő róla nem tudtam mikor megtetszett...

2014. aug. 15. 16:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Színészkedik. Meg akar rántani.
2014. aug. 15. 16:58
 2/3 A kérdező kommentje:
nem tudom, nem hiszem h csak arra megy ki. vagyis remélem, pont az tetszik benne h ő olyan jó kisfiú... :)
2014. aug. 15. 17:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Azért panaszkodik a barátnőjére, mert abban reménykedik, hogy vagy annyira butus és megvigasztalod.

Reméljük, nem leszel. :)

2014. aug. 15. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!