Hogyan szedjek fel egy olyan csajt, akinek szinte mindene a tanulás és a barátnők, nem volt még pasija és nem is az a pasizós fajta?
"7.-es: nem volt még barátnőm sem, csak visszautasításokban volt részem... :/"
Akkor kezdésnek utánozz határozott, céltudatos embereket. Utána jöhet a többi.
Én is ilyen vagyok, de nálam nem válna be az, hogy közösen barátnők, meg a te haverjaid. Nem érezném jól magam.
Szerintem inkább közeledj felé először segítségkéréssel. Kérd meg, hogy ezt-azt magyarázzon el neked (ezt mondjuk suliban), de most is kezdheted, írj rá face-en most nyáron is, kérdezd meg, hogy van, mi jót csinál, stb. Szóval ne ijedj meg amiatt, mert "mindene a tanulás", gondolom ő is olyan maximalista, mint én. De ez nem azt jelenti, hogy teljesen máshogy kell viszonyulni is hozzá. (Max. annyi, hogy legyél intelligens, de ezzel nem lesz gond az írásod alapján.:))
Az meg, hogy nem "pasizós"....én se vagyok az, de attól függetlenül nem hajtok el rögtön minden srácot, ha szimpi vagy neki, akkor ő se fog téged.
Hajrá! ;)
Ja és a nevek....most már érdekel engem is.:D
Ha nem Bence, akkor mondjuk lehet:
Benedek, Béla, Bálint, Bendegúz, Bertold, Benjámin
Na, itt van köztük? :D
Magamraismertem....
Tippet nem tudok adni...keress másik lányt...a lány még szerintem nem akar fiúkkal foglalkozni, mert a tanulással van elfoglalva... akár csak én...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!