Van egy lány aki tetszik nekem és biztos forrásból tudom hogy neki is tetszem. Hogy írjak rá szerintetek facen? Egyenlőre élőben nem tudunk sajna beszélni szóval csak ez a lehetőség maradt:/
Hagyjad már azt a Diszkópatkányos mizu-t.. :DD
Írd ezt:
Szia!
Hogy érzed magad?
Kellemesen telt, ez az esős hűvösebb nap?
Szívesen bármikor.. :))
Reméljük szerencséd lesz... :)
Bármilyen közelesdésnek örülne részedről, ha bejössz neki! Nyugodtan írj neki, kérdezd meg, hogy hogy van, hogy telik a nyara, volt-e/megy-e nyaralni, stb.
Beszélgess vele! Hajrá! ;)
A mizut felejtsd el. Petőfivel, Radnótival vagy Balassival közeledj. Keress tőlük valami szerelmes verset, amelyben az őszinte szerelem fejeződik ki (ha már Petőfi, akkor Reszket a bokor, mert...). Vagy keress valami szerelmes dalt, van jó néhány a mizun kívül meg a Szerelmes vagyok én (szeretem a Belgát, de e szám hallgatása közben majdnem "megfojtottam magam a nyakkendőmmel" [ismeretlen szerző, 2006]) című dalon kívül is, mondjuk a maori nyelvű Pokarekare Ana, vagy a bevállalósabbnak a Hairből valamelyik szám.
Ha összejön valami találkozó, az egy siker. Abban az esetben nagyon ki kell öltözni. Nem feltétlenül kell öltöny+nyakkendő, csak légy elegáns.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!