Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Erről lemaradtam? Van még...

Erről lemaradtam? Van még esélyem?

Figyelt kérdés
Van egy fiú osztálytársam, aki tetszik nekem. Egy pár hete sokat mondták az osztálytársaim, hogy tetszek neki, de ő sem mondta nekem, és én sem mertem oda menni hozzá vagy facebookon ráírni. Most pár napja folyamatosan egy másik lánnyal beszélget (a lány az évfolyamtársunk, de nem az osztálytársam) angolon egy csoportban vagyunk mind a hárman, és olyankor is folyton beszélgetnek, még akkor is ha nem egymás mellett ültek. Ebédnél általában ugyan oda ül az évfolyamunkon lévő két osztály, és akkor is egymás mellé ülnek. (ez nem feltűnő, mert keverve ülünk a-sok b-sek, fiúk lányok) Van még esélyem, vagy akkor most már ennek annyi? :/ (7.-esek vagyunk)

2014. ápr. 9. 18:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Eddig sem próbálkoztál be, akkor nem mindegy? Gondolom ezután se tennéd.
2014. ápr. 9. 18:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Ne add fel! Én még küzdenék a helyedben... Írj rá! Házi.. Rengeteg okod lehet rá... :)) sok sikert! :)
2014. ápr. 9. 18:38
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem. Lehet hogy csak barátok vagy még csak most ismerkednek. Nekem pl van egy osztálytársam aki fiú és minden szünetben együtt lógunk meg vannak órák amikor egymás mellett ülünk mégis csak barátok vagyunk semmi nincs köztünk még ha ezt mások nem így látják kintröl nézve. Már ha érted. Szóval szerintem van esély. Kérdezz utánna hogy ki az a lány vagy mit akar. 16/L
2014. ápr. 9. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!