Csajok, bejön a borosta?
Figyelt kérdés
Ha igen hány éves kortól, milyen? Szerintetek?2014. aug. 14. 16:43
12/15 anonim válasza:
Imádom!!! Persze vannak akiknek nem áll jól, de általában kib@aszottul szexi.
13/15 anonim válasza:
Nekem csak a borosta, de rendes szakálltól/bajusztól meg ilyenektől valamiért a hideg kiráz. Habár pasifüggő, van akinek jól áll, van akinek nem. Barátomat pl. jobban szeretem nélküle, de ha egy ideig nem borotválkozik, engem az se zavar, néha elgondolkozok és még tetszik is. :)
De az is tény, hogy az idősebb korosztály viseli jobban. A fiatal, alig pelyhedző srácokat furának találom. Amíg nem nő rendesen az a szőrzet, szerintem nincs nagyon mire "dicsekedni"... Meg, ha valakinek kisfiús vonásai vannak, ahhoz nem is nagyon áll jól. :)
15/15 anonim válasza:
22+ korosztaly :) es bejoooon
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!