Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek az ekkora/ilyen borosta bejön? [képpel]
Sziasztok!
Lányok, ez nektek bejön? Vagy nem előnyös, mert szúr, egyéb okból..., jobb a sima arc?:
Nem csak a pasit kell nézni:D kort is kérnék, ha nem gond!:D
A válaszokat előre is köszönöm!
Nem szeretem a szőrös arcú pasikat, arról nem is beszélve, hogy mennyire szúr. Nagyon kellemetlen tud lenni.
19/L
Nekem, mint "viselet" bejön, de csak akkor, ha jó stílussal, és igényességgel párosul.
Viszont az tény, hogy az élet egyéb területein kissé kényelmetlen.
24/n
Ha jól áll a pasinak, akkor bejön. Nem önmagában a borosta jön be, hanem az, ha jól áll. Pl. a páromnak jól áll a borosta (meg amúgy a borotvált arc is). De ha valaki sokkal jobban néz ki sima arccal, akkor hiába tetszene a borosta, ő nem fog tetszeni, ha bénán néz ki borostásan. Olyan nincs, hogy bejön egy hajtípus, szemszín stb, mert azon múlik, hogy ki hogy áll.
24/l
Egyetértek az előzővel, kinek melyik áll jól. Egyébként mindkettőt szeretem, és néha az is jól esik ahogy szúr, a nyakamon vagy a combomon :P
20/L
Nekem bejön a borosta. Az sem zavar, ha kicsit szúr.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!