Milyen tippeket adnátok az első középsulis napomra?
Bár még több mint két hét van, de nagyon félek, hogy rosszul csinálok valamit.
Félénk, csendes fiú vagyok, általánosban mindig csak hallgattam a többieket, ha valamit nem tudtak akkor szóltam én.
Gimiben szeretnék egy fokkal "komolyabb" szerepet kapni.
Sajnos a 32 fős osztályból kb. 20-an egy suliba jártak eddig is. Illetve, volt 1-2 ilyen osztálytalálkozó féléjük, de arra én nem mentem el, sajnos...
Két ismerős van aki velem járt eddig, az egyik egy lány akivel annyira nem vagyok jóban (rosszban sem) és egy fiú aki elég jó barátom, ő is elég félénk, ő sem volt a találkozókon.
Félek, hogy nem fogadnak be az újak, bár nem tűnnek "gonosznak", de bennem van azért...
Köszi.
Próbálj meg mindenkivel 1-2 mondatot beszélni, és ne lássák rajtad hogy félsz, mert akkor kiszúrnak maguknak a nagypofájúak, gyűjts olyan haverokat osztályon belül, akikkel van közös témátok, és ne lógj állandóan a régebbi ismerőseid nyakán. :)
Sok szerencsét. ;)
Igen, mindenkire elég gyorsan fog kerülni egy bélyeg. Legyél tökös! Nem azt mondom h folyton beszélj, csak legyél jelen. Ha haverokat akarsz akkor menny oda a többi fiúhoz amikor elkezdenek beszélgetni.
Ja és fontos a LEG első benyomás: Legyél közvetlen. Nyugodtan menny oda és mutatkozz be, FOGJ KEZET.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!