Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Milyen tippeket adnátok az...

Milyen tippeket adnátok az első középsulis napomra?

Figyelt kérdés

Bár még több mint két hét van, de nagyon félek, hogy rosszul csinálok valamit.

Félénk, csendes fiú vagyok, általánosban mindig csak hallgattam a többieket, ha valamit nem tudtak akkor szóltam én.

Gimiben szeretnék egy fokkal "komolyabb" szerepet kapni.

Sajnos a 32 fős osztályból kb. 20-an egy suliba jártak eddig is. Illetve, volt 1-2 ilyen osztálytalálkozó féléjük, de arra én nem mentem el, sajnos...

Két ismerős van aki velem járt eddig, az egyik egy lány akivel annyira nem vagyok jóban (rosszban sem) és egy fiú aki elég jó barátom, ő is elég félénk, ő sem volt a találkozókon.

Félek, hogy nem fogadnak be az újak, bár nem tűnnek "gonosznak", de bennem van azért...

Köszi.

2014. aug. 14. 15:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Ne mutasd a félénkséged legyél tökös .. 16F
2014. aug. 14. 15:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Én ismerek egy ugyan olya helyzetet, mint a tiéd, csak +ban ott a 20 ember egy rakás beltenyesztett sznob, akik kilöknek maguk közül mindenkit. Részben ezért nem mentem velük egy suliba. Ha a 20 ember nem egy csoportban lóg, hanem klikkesednek, akkor ne parázz rá. Különben is ott a haverod, akit ismersz :D én egy embert nem ismerek az új sulimbólxd
2014. aug. 14. 16:02
 3/6 anonim ***** válasza:

Próbálj meg mindenkivel 1-2 mondatot beszélni, és ne lássák rajtad hogy félsz, mert akkor kiszúrnak maguknak a nagypofájúak, gyűjts olyan haverokat osztályon belül, akikkel van közös témátok, és ne lógj állandóan a régebbi ismerőseid nyakán. :)

Sok szerencsét. ;)

2014. aug. 14. 16:22
 4/6 anonim ***** válasza:
tavaly vlm ugyanez volt,féltem is. de nyugi jó lesz az ;) 16/l
2014. aug. 14. 16:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Az első nap kialakul bennük egy vélemény rólad, amit később nehéz lesz megváltoztatni (tapasztalat). Ne akard a nagyarcút játszani mert pofára eshetsz. Legyél nyitott és dumálj mindenkivel. Sok sikert.
2014. aug. 14. 16:55
 6/6 anonim válasza:

Igen, mindenkire elég gyorsan fog kerülni egy bélyeg. Legyél tökös! Nem azt mondom h folyton beszélj, csak legyél jelen. Ha haverokat akarsz akkor menny oda a többi fiúhoz amikor elkezdenek beszélgetni.

Ja és fontos a LEG első benyomás: Legyél közvetlen. Nyugodtan menny oda és mutatkozz be, FOGJ KEZET.

2014. aug. 16. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!