Az első középsulis orvosi vizsgálaton egyszerre többen
kell bemenni a rendelőbe, és teljesen le kell vetkőzni?
Nálatok ez hogy zajlott?
Figyelt kérdés
Most 8.-os vagyok, és a leendő középiskolámtól kaptam levelet, hogy hamarosan meg kell jelenni, orvosi vizsgálaton. (két hét múlva) Ilyenkor ugyanúgy van a vizsgálat mint amikor egy osztály megy orvosira? Nálunk, egyszerre 5-en kell bemenni a dokihoz és a védőnőhöz, és ott le kell vetkőzni bugyira. Ez még azok előtt is elég kellemetlen akiket régóta ismerek, nemhogy még idegenek előtt. Egyik ismerősömnek aki egy évvel idősebb tőlem, az első ilyen "alkalmassági" vizsgálaton igaz hogy egyedül mehetett be, de ott teljesen mezitelenre kellett vetkőznie. Kicsit félek most ettől a dologtól. Köszönöm előre is a véleményeket, ötleteket, esetleg sztorikat, hogy kinél hogy zajlott ez.. legalább egy kicsit lelkileg fel tudok készülni a dologra.
2009. máj. 29. 00:52
1/10 anonim válasza:
én is mindig nagyon féltem az ilyenektől. de miért kellett neki levetközni teljesen ugy hogy a bugyit is levegye? sztem ne izgulj, mások is ennyire paráznak, és ha mégis sokan kell bemenni és levvetkzni nyugodtan mond meg hogy te nem szeretnél mindenki elött. ha megkérdezi miért, mond meg hogy szégyenlös vagy. ha meg bunkoznak hagyd ott őket. de tuti nem fognak, biztos ha kéred külön vizsgálnak meg. amugy sztem egyesével fognak behivni.
2009. máj. 29. 01:10
2/10 anonim válasza:
Biztos,hogy nem egyszerre hivnak be titeket! Igaz nekem már 5éve volt ez, de tisztán emlékszem rá,hogy én is paráztam ettöl! Ne izgulj ez tuti igy lesz! Aztán majd a késöbbiekben ,1 év mulva lehet,hogy egyszerre 3embernek kellene bemenni, de nyugodtan megmondhatod,hogy te egyedül akarsz bemenni, ezt elfogadja a doktor is! Ne parázz, tom milyen rossz!!
2009. máj. 29. 02:45
3/10 anonim válasza:
mi egyesével mentünk be és bugyira kellett vetkőzni. mondjuk a mi doktornőnk elég furi volt, még a nézése is idegesített. amúgy tök fölösleges levetkőzni, a gerinced akkoris is végig tudja tapogatni ha csak kikapcsolod a melltartód. meg nekünk le kellett feküdni és megnyomkodta a hasunkat. súly, vérnyomás, magasság, ilyenek. meg megkérdezi h menstruálsz(ha lány vagy persze). nekem semmi bajom nem volt, mindenre mondtam h okés, rendben van. de akinek gondja volt emlékszem, az sem a suliorvossal osztotta meg. szóval ki lehet bírni, ne aggódj. 5 perc az egész.
2009. máj. 29. 09:24
4/10 anonim válasza:
Szia!
Én is parázok emiatt,ballagás utáni héten mehetek orvosira:S
Nálunk a felvi előtt úgy volt vizsgálat,hogy lehívtak minden lányt az osztályból,a várakozóba le kellett vetkőznünk bugyira+melltartóra,és úgy mentünk be.Bent le kellett venni a melltartót,de a bugyit NEM.
Egyébként úgy hallottam,hogy a középiskolai orvosin gyerekbetegségeket fognak kérdezni(bárányhimlő,rózsahimlő stb.) +megvizsgálnak!
14/L
2009. máj. 29. 09:38
5/10 anonim válasza:
Nálunk egyszere azthiszem 10 lány megy le a váróba, ott le kell vetkőzni bugyi melltartó és zokni maradhat. Majd ötösével megyünk be az orvosiba, ahol a védőnő a melltartót egyből le kell venni, itt magasság súly..stb vizsgálat van, majd a doki előtt a bugyit is le kell venni, amennyiben épp nincs meg, és ilyenkor nyomkodás, mindenhol, gerinc... szóval nem kellemes, az biztos.
2009. máj. 29. 11:23
6/10 anonim válasza:
nálunk egyszerre 3-an jönnek be az orvoshoz, és csak a felsőtestet vizsgálják, melltartóra kell vetkőzni.
2009. máj. 29. 11:30
7/10 anonim válasza:
Nekünk egyszerre egy lány megy be és melltartóra kell vetkőzni, a gatya maradhat:) szóval no para!
2009. máj. 29. 13:23
8/10 anonim válasza:
nálunk egyessével meg kettesével kellett bemenni
de ez normális
2009. máj. 29. 14:47
9/10 anonim válasza:
ja és nem kellett levetkőzni teljesen csak megmérték a magasságot súlyt, vérnyomást, testzsírt és a szemeidet megvizsgálták
nem gáz nyugi
2009. máj. 29. 14:48
10/10 anonim válasza:
Én is mindig nagyon izgultam ezektől a vizsgálatoktól, nem szeretek mások előtt levetkőzni, egyébként is nagyon szégyenlős vagyok.
Nálunk úgy volt, hogy a lányok 5-össével mentek be a védőnőkhöz, ott volt egy elkerített rész, ahol le kellett vetkőzni csak félmesztelenre. Majd egyesével behívtak minket, megnézték a gerincünket, megnyomkodták a hasunkat, viszont szerintem is tök felesleges levenni a melltartót.
A bugyi levétele meg pláne túlzás, azt majd 18 évesen a nőgyógyásznál!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!