Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit csináljak? Nagy szükségem...

Mit csináljak? Nagy szükségem lenne tanácsra.

Figyelt kérdés

Próbálom röviden, tömören.

Hónapokig úgy tűnt, hogy alakul köztem (23L) és egy srác között (24F) valami. Éreztem, hogy a szexre hajt, de úgy voltam vele, hogy meglátjuk, hátha nem...

Jó kapcsolat volt köztünk, bizalmi 'viszony'. Ő kezdeményezett mindent, ezért is reménykedtem, hogy hátha nem csak szex, illetve mert inkább csak a szája volt nagy, hiába adódott sokszor lehetősége rá, nem lépett semmit.

Lényeg a lényeg, elegem van belőle. Tudom, csak szórakozik, pedig én őt sosem bántanám. Ő sem bánt engem, mindig kedves, de érzelmileg már-már kikészít...

Míg anno minden nap irt/keresett szinte, hónapok óta beállt a le se bagóz szitu. Nem tudom, hogy miért. Már nem is érdekel.

Szeretném elfelejteni, de egyelőre nem megy...

Megjegyezném, én nem keresem őt majd 3 semmilyen formában, kivétel volt egy szülinapi köszöntés (emberségből).

A bibi az, hogy nem messze dolgozik az én munkahelyemtől. Tehát minden nap látom őt, akár találkozok is vele...

R-hand idegesítő és fáj is, mikor elkezd jópofizni, odaszólogatni, nem bántóan persze, csak cukkolódva (szokása volt mindig is), mintha az a 3 hónap kiesés meg se történt volna. Azért rákérdezett, hogy én miért nem kerestem, írtam neki...

Tudom, sokan azt tanácsolják, hogy sz-rjam le, ne figyeljek rá. Ezzel viszont tudná,hogy megbántott, sértve érzem magam + kellemetlen is lenne kerülgetni.

Okosabban kellene...akár pofára ejteni. Csakhogy nem tudom, hogyan? :/ Nem akarom én bántani, csak emelt fővel harag nélkül lezárni...

De ha ő játssza az agyát nekem egyik nap, másnap csak köszön, azelőtt meg szinte került/menekült előlem, gondolom szégyellte magát, akkor az úgy nehéz lesz. :(

Tanácsok? Tapasztalatok esetleg?

2014. aug. 13. 19:04
 1/3 A kérdező kommentje:
Nem lett nagyon rövid, de aki tud, segítsen. :(
2014. aug. 13. 19:05
 2/3 anonim ***** válasza:

pedig nem nagyon tudsz mit csinálni, ne is foglalkozz vele

ha meg megint jópofizik, sz.rd le

2014. aug. 13. 19:08
 3/3 A kérdező kommentje:

Lemaradt a hónap: Megjegyezném, én nem keresem őt majd 3 *hónapja

Azzal csak érezné, hogy megbántott. Így is célozgat rá, hogy belezúgtam...

Amúgy a munkám miatt se lehetünk nem beszélő viszonyban...

2014. aug. 13. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!