Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Némi tanácsra lenne szükségem!...

Némi tanácsra lenne szükségem! Megtegyem vagy ne?

Figyelt kérdés

Röviden: van egy lány, randizgattunk, de nem jutottunk semeddig, ez volt még tavaly, idén megint elkezdtünk kicsit ismerkedni. Viszont csütörtökön lesz egy buli, amin ott lesz, és azt tudni kell, hogy ha egy kicsit iszik akkor nagyon rámenős tud lenni. És szinte biztos, hogy a bulin, vagy utána amikor megyünk még tovább egy két sörre, akkor majd megpróbál részegen letámadni. Na most olyan elveket vallok magaménak amik miatt nem szeretnék kihasználni egy részeg nőt (már többször is lett volna rá lehetőségem.. )

Tehát az igazi kérdés, hogy ha rám mászik részegen akkor feküdjek le vele, vagy finoman utasítsam vissza? Én többet akarok tőle mint egy futó kaland. És ezt ő hagy éli meg?

Elsősorban nők és lányok válasza érdekelne, de hasonló helyzetet megélők is írhatnak.

2014. márc. 18. 22:14
 1/10 A kérdező kommentje:
Kifelejtettem, hogy én 23F vagyok ő 20L
2014. márc. 18. 22:16
 2/10 anonim ***** válasza:
Hagyd, hadd menjenek a dolgok, aztán majd meglátjátok.
2014. márc. 18. 22:18
 3/10 anonim ***** válasza:
Neki is tudnia kell, hogy ne várjon semmi komolyat, ha hagyja magát így megfektetni, miközben semmi komolyság jelét nem mutatta a srác. Az ő baja, ő ment bele a szexbe.
2014. márc. 18. 22:19
 4/10 anonim válasza:

Ha lefekudnetek ugy, hogy o reszeg kinosan erezne magat a tovabbiakban? Csak aztan nehogy megbanja es az egeszet elszurjatok. Mondjuk ha vonzodik hozzad a csaj fektesd le. Par napig huzd az agyat, de ne hasznald ki. :) vidd randizni a buli utan is!;)

19L

2014. márc. 18. 22:20
 5/10 anonim ***** válasza:
Én a helyedben nem hagynám, főleg ha többet akarsz tőle. Talán hazavinném, de csak azért, hogy biztonságban tudjam (nehogy valaki betalálja így részegen) de így ennyi, másnap tuti leesne az álla is, hogy csak vigyáztál rá. Amúgy meg valahogyan jelezhetnéd neki, hogy fontos ő neked, nem pedig csak egy éjszaka. Ha ezt értékeli, az jót jelent. Szerintem...
2014. márc. 18. 22:22
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ne tedd, lehet, hogy utána nem fog bízni benned, vagy nem akar többet. Finoman utasítsad vissza én mondd el neki, hogy nem azért van, mert nem akarod, hanem azért, mert nem így. 19/L
2014. márc. 18. 22:32
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha az előbbi lányokra hallgatsz, akkor azon az estén más fogja "haza vinni"...
2014. márc. 18. 23:10
 8/10 anonim válasza:

hogy gustaffson bacsit idezzem:

Meg kell farkalni azt a not!

2014. márc. 18. 23:18
 9/10 anonim ***** válasza:
Én nem is állnék szóba olyan lánnyal, aki iszik. Neked nem ciki egy ilyen lánnyal egyáltalán mutatkozni is?
2014. márc. 19. 08:21
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem ciki. Miért lenne az? Amúgy én is inni fogok, de nem tudok berúgni annyi idő alatt amíg a többiek, így én szoktam a legjózanabb lenni...
2014. márc. 19. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!