Belém szeretett? Tanácsra lenne szükségem.
Figyelt kérdés
Megismertem egy lányt, de teljesen belém zúgott. Mindig a közelemben szeretne lenni, simogat, elhívott randizni, ő fizetett mindent, lakására is próbál felcsalni, aranyos, de én egyszerűen nem szeretnék többet barátságnál amit a tudtára is hoztam. De mégis látom hogy próbálkozik.
Mit tennétek a helyemben?
30 lesz lassan, szóval nem vagyunk tinik.
2013. szept. 13. 13:03
1/5 anonim válasza:
Ha te se vagy tini, akkor miért okoz problémát kezelni egy ilyen helyzetet? Barátokat az a nő a nyári táborban szerezne, neki pasi kell.
2/5 anonim válasza:
Ezzel bebizonyosodott, hogy fiú-lány barátság nincs, és szerintem sincs. :) Majd összeveszik veled ez miatt, hogy nem viszonzod és vége a barátságnak is. Velem kétszer fordult elő, hogy lány barátból szerelem lett, (én szerettem ő nem) most köszönő viszonyba se vagyunk, most viszont egy lány szeret engem, és fogalmam sincs, mit csináljak. :D
3/5 anonim válasza:
Érdekes egy nő lehet, kissé mászik rád. Egy ilyen nő nekem sem kéne, tudom, te csak barátnak szeretnéd. Mondd meg neki!
4/5 A kérdező kommentje:
1,3 már megmondtam neki nem szeretnék többet a barátságnál, nem akarom megbántani mármint bunkó lenni vele...
2013. szept. 13. 13:15
5/5 A kérdező kommentje:
2 van fiú lány barátság :) legalább is van lánybarátom, de nem érzek iránta többet és elvileg ő se. De ha szeret egy lány és neked tetszik :) akkor hajrá, szorítok neked.
2013. szept. 13. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!