Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nagy segítségre lenne szüksége...

Nagy segítségre lenne szükségem, vajon mi lehet a baj? Miért csinálja ezt? 20L

Figyelt kérdés

sziasztok,a sztorimat már egyszer megírtam,de akkor még csak az elejét,most leírom végig,és kérlek mondjatok véleményt!

van egy srác aki kb 30éves lehet,bár a korát sem tudom,a lényeg,hogy egy helyre járunk edzeni és egyszer integetett nekem,én meg összekevertem egy ismerősömmel ezért odamentem hozzá,mire ő teljesen lefőtt és alig tudott beszélni.én mikor rájöttem a tévedésre szintén zavarban lettem,majd elmentem,ő mondta,hogy legközelebb beszélünk.2.alkalommal kb a tudtomra adta,hogy tetszem neki. 3.alkalommal már tudta a nevemet is,mert leinformált.és mondta reméli találkozunk még. 4.alkalommal megkérdezte,hogy nem e talizunk valamikor?én mondtam,hogy de,és mire gondolt?ő meg mondta,hogy majd megbeszéljük.kérdeztem,hogy mikor lesz megint?mondta hogy talán hétfőn,és aztén kb rám se nézett,hanem ott hagyott,csak úgy mert jött valami ismerőse.el se köszönt.én eljöttem,és tök rosszul éreztem magam emiatt.hétfőn nem is mentem le a terembe,csak másik nap,és alig beszélt hozzám,én mikor épp valamit kérdeztem tőle,megint meg fogta és ott hagyott,megint nem köszönt el,megint lelépett.erre persze én is elmentem. mit lehet a gond?mit tegyek?

2013. okt. 4. 11:54
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Ez egy balf_sz!
2013. okt. 4. 11:56
 2/22 anonim ***** válasza:
Hatalmas problémáid vannak, igazán sajnállak. Vszínűleg a srác vagy bunkó, vagy félénk, vagy mind a kettő. Fél, ennyi.
2013. okt. 4. 11:57
 3/22 anonim ***** válasza:
Szerintem ideg volt, mert hétfőn várt téged és kedden mentél.. :D
2013. okt. 4. 11:58
 4/22 anonim ***** válasza:
Lehet hogy olyan ember látott titeket aki tudja, van barátnője ??? Le áll veled beszélgetni és hirtelen ott hagy. Szerintem valakit megláthatott, ezért váltott olyan hamar. Ha legközelebb találkoztok, nézz körbe figyeld a többieket is. Lehet valamelyik edzőnek a húgával jár.
2013. okt. 4. 12:00
 5/22 A kérdező kommentje:

hát nem is kedden hanem később mentem.de nem hiszem,hogy várt,mert én kérdeztem tőle amikor elhívott talizni,hogy mégis mikor szokott lejárni? és akkor is csak a hétfőt mondta,meg mondom le se sz.rt utána...meg most is amikor utoljára láttam megint ugyanez,hogy rám se hederített, csak úgy ott hagyott. én meg csak néztem,de mondom persze elindultam kifele,nem fogok ott állni egyedül mint egy hülye. meg rá se kérdezett,hogy akkor mi legyen?

esetleg tehetnék valamit ? vagy ne tegyek? vagy mit jelent ez?

2013. okt. 4. 12:02
 6/22 A kérdező kommentje:
amúgy igen először pontosan erre gondoltam én is,hogy tuti van barátnője vagy ki tudja mije és ezért csinálta ezt. legközelebb menjek oda és legyek konkrét? de hogy kérdezzek rá?
2013. okt. 4. 12:03
 7/22 anonim ***** válasza:
Azt jelenti,hogy csak a hétköznapok közül csak a 'hétfő' elnevezést ismeri, nincs tisztában a kedd, szerda, csütörtök,stb. jelentésével, sőt még a nevével sem, úgyhogy ez az ember egy sötét alak, hanyagold.
2013. okt. 4. 12:04
 8/22 anonim ***** válasza:
Vagy azért csinálja, hogy gyötrődj mint ahogy most teszed,még inkább hanyagolandó. mazochista-szadista
2013. okt. 4. 12:05
 9/22 anonim ***** válasza:

Szerintem meg nagy nőcsábász.

Hétfőn Te,kedden X,szerdán Y,és ez így megy tovább...

2013. okt. 4. 12:11
 10/22 A kérdező kommentje:
na hát az is lehet... és ezt hogy derítsem ki? mit kérdezzek? vagy mit tegyek?
2013. okt. 4. 12:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!