Nagy segítségre lenne szükségem, vajon mi lehet a baj? Miért csinálja ezt? 20L
sziasztok,a sztorimat már egyszer megírtam,de akkor még csak az elejét,most leírom végig,és kérlek mondjatok véleményt!
van egy srác aki kb 30éves lehet,bár a korát sem tudom,a lényeg,hogy egy helyre járunk edzeni és egyszer integetett nekem,én meg összekevertem egy ismerősömmel ezért odamentem hozzá,mire ő teljesen lefőtt és alig tudott beszélni.én mikor rájöttem a tévedésre szintén zavarban lettem,majd elmentem,ő mondta,hogy legközelebb beszélünk.2.alkalommal kb a tudtomra adta,hogy tetszem neki. 3.alkalommal már tudta a nevemet is,mert leinformált.és mondta reméli találkozunk még. 4.alkalommal megkérdezte,hogy nem e talizunk valamikor?én mondtam,hogy de,és mire gondolt?ő meg mondta,hogy majd megbeszéljük.kérdeztem,hogy mikor lesz megint?mondta hogy talán hétfőn,és aztén kb rám se nézett,hanem ott hagyott,csak úgy mert jött valami ismerőse.el se köszönt.én eljöttem,és tök rosszul éreztem magam emiatt.hétfőn nem is mentem le a terembe,csak másik nap,és alig beszélt hozzám,én mikor épp valamit kérdeztem tőle,megint meg fogta és ott hagyott,megint nem köszönt el,megint lelépett.erre persze én is elmentem. mit lehet a gond?mit tegyek?
Kérdező, semmi rosszindulatúság nincs bennem, tehát nem szemétségből írom, de...
Te nagyon hülye vagy!
nem sikert,meg boldogságot.de ne mondd már ,hogy téged nem zavarna a dolog és nem akarnád tudni,hogy mi lehet az oka a pálfordulásnak?
engem igenis érdekel! legalább tanulni fogok az esetből!
legközelebb ha látom tuti megkérdezem tőle,hogy miért viselkedik így. lehet azt sem tudja hogy bunkó,mert hülye.akkor legalább nyugodt leszek ,hogy nem vleme van a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!