Milyen hatással van az ismerkedésre egy férfinél a testalkat, testsúly?
Ja vége az biztos, elmebetegekkel vitatkozzon a pszichiáterük...
Argumentum ad hominem, két dolgot jelent, az egyik azt hogy rájöttél hogy soha amíg a Föld létezik nem fogsz tudni leérvelni, másik meg hogy remélhetőleg még ha csak tudat alatt is de rossz a kedved mert alul maradtál.
Ami engem kárpótol eléggé ahhoz hogy ne igen zaklasson fel hogy most aztán CSÚÚNYA jelzőket aggattál rám lol
"te lehetsz gyík"
Vicces mert ha nem írtam oda soha nem tudtál volna róla, te debil majom.
Amúgy meg nézegesd a determinizmus dilemmáját, attól még hogy te aztán most nagyon ember vagy attól még ösztön, meg viselkedési minta vezérel. Gyík vagy te csak olyan szuper komplex hogy azt hiszed hogy fölötte állsz az igazságnak.
Ami igazából még egy gyíknál is hülyébbé tesz lol
"ez a vita miattad nem tartott semerre és volt értelmetlen"
Nem, ebben a vitában neked esélyed sincs eleve, amiért megpróbálod meggyőzni magadat hogy nincs is értelme eleve az egésznek, mert akkor eltudod fogadni hogy hülyébb vagy.
Szar dolog a kognitív disszonanica.
"Igen, öreg úgy van, igazad van. A hölgy primitív ösztönlény, én meg sárga kis punci vagyok. Remélem dagad az a narancssárga kigyúrt nyakad a nagy egótól."
Gondolj a napra amikor eszedbe jut majd hogy amit leírtál az pontosan úgy van, szarkazmus nélkül. Csak idő kérdése hogy rájöjjön mindenki arra amiről pofázok, ha megtörténik nagyon hülyén fogja érezni magát mindannyiótok.
Amíg így nem lesz, addig meg tanakodj azon hogy miért sértődnék meg rajta hogy alfa hímnek csúfolsz hahaha
Az izom múlandó, a szépség múlandó, most lehet, hogy éled a dolce vitát, de előbb utóbb jön egy nagyobb gyík és felzabál. Persze a te szinteden biztos az izmok a mérvadóak. Az én köreimben többet számít a kapcsolatrendszer a végzettség és a társadalmi presztízs. Arról nem is beszélve hogy a gyíkos hasonlatod hatalmasat csúsztat. Ugyanis a sárga gyík szaporodási stratégiája pont arról szól, hogy végig kefélgeti szépen sorban a narancs háta mögött annak a háremét.
A végtelenségig lehetne folytatni ezt a vitát, amiben bizonygatod, hogy te miloyen király csávó vagy és mi milyen szerencsétlen nyomorékok vagyunk, de az emberi társadalom ennél komplexebb, tele van tabukkal normákkal, elvárásokkal, félelmekkel. Sok nő például fél a magadfajta férfi arroganciájától és önteltségétől, és ez nem gyíkvilág itt nem tudod őket erőszakkal magadhoz láncolni hiába szeretnéd. Az meg, hogy a társadalomban ki milyen szerepet tölt be nem az izmokon múlik, hanem a pénzen a tudáson és az ismerettségeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!