Srácok! Nektek tetszenek a molett nők, vagy a nádszálkisasszonyok jönnek be?
Figyelt kérdés
Mert szerintem egy molett nő is lehet szép,mint egy vékony lány.Azért kérdem,mert én is egy 30 éves molett nő vagyok.2013. aug. 11. 18:02
1/15 anonim válasza:
Azért,mert valakinek szép az alakja az lány meg kisasszony? Csak az lehet nő aki tömi magát és hájas? Attól,hogy te nem adsz magadra,még nem kell úgy beszélni a vékony nőkről,mint más fajról.
2/15 anonim válasza:
Elsővel egyet értek!
Üdv: egy vékony lány, akinek elege van a hozzád hasonlóakból
3/15 anonim válasza:
"etszenek a molett nők,vagy a nádszálkisasszonyok jönnek be?"
Üdv, csak két végletben tudsz gondolkodni?
Nekem egyik sem jön be, sem a "molettnek" becézett dagadékok, se a bőrrel bevont csontok.
Normális, formás testet preferálom inkább.
4/15 anonim válasza:
A vékonyak. Lehet szép egy molett nő is, de a zsír hátrány, nem előny.
5/15 anonim válasza:
méghogy nádszálkisasszony:D savanyú a szőlő? sajnos egy molett nő nem lehet olyan szép, mint egy vékony. a plusz háj nem igazán szépít meglátásom szerint. de persze ízlések és pofonok, ha mackós férfiember lennék, biztosan a molett nőkért csorogna a nyálam.
6/15 anonim válasza:
Hát akkor egyértelműen a "nádszálkisasszonyok" jönnek be.
A csajok sem a mackós férfiakat szeretik.
7/15 A kérdező kommentje:
A 2-es válaszolónak!Üdv,egy molett nő,akinek elege van a hozzád hasonló piszkafákból.Meg látom,nagyon sokan félreértettétek a kérdést.Először gondolkozni kéne,mielőtt írnátok valamit.Sorry!
2013. aug. 15. 22:17
8/15 anonim válasza:
Nekem azért van elegem az ilyenekből, mert nem nevezitek nőnek azt, aki egy kicsit és vékonyabb, a csak kisasszony. Nekem ez a problémám, és neked? Én nem bántottam se a moletteket, se a kövéreket...
9/15 anonim válasza:
*az csak kisasszony és "piszkafa", hát jól van, disznó, eddig nem írtam ilyeneket, mert nem szeretek senkit a súlya miatt szidni, de ha már te írhatod így, én miért ne? (tudom, nem valami érett hozzáállás, de ez van) Most már megértem, ha utálsz (ismeretlenül is), de eddig mi volt a bajod velünk? Az, hogy vékonyabbak vagyunk nálad? Bocsika...
10/15 anonim válasza:
miért van eleged a piszkafákból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!