Ilyen esetben mennyire elnézőek a lányok?
24 éves vagyok. Sajnos még munkanélküli. Van szakmám, de még nem találtam olyan munkát, ami megfelelne nekem. Még nincs semmilyen jövedelmem, félretett pénzem. Ismerkedés elején kissé félénk, nem túl magabiztos ember vagyok, de ha már jól megismertem valakit, akkor ez elég hamar elmúlik.
Ezek elég nagy hiányosságok? Nem arra törekszem, hogy egész életemben semmirekellő legyek, csak még nincs stabil jövőképem, amiből építkezhetnék, de célom az, hogy jobb élet helyzetet teremtsek. Családalapításra még egyáltalán nem vágyom, szerintem bőven ráér.
Az, h munkanélküli vagy, önmagába nem gáz, bárkivel előfordulhat. De ha azért vagy huzamosabb ideig munkanélküli, mert "nem találsz olyan munkát, ami megfelelne neked" az már gáz. Én fősulit végeztem, mégis volt olyan időszak az életemben, amikor takarítóként dolgoztam, mert nem volt más. Gondolom még a szüleidnél laksz, ami tökéletesen megfelel neked, ezért nem is erőlteted annyira a munkakeresést...
"Ismerkedés elején kissé félénk, nem túl magabiztos ember vagyok" -akkor a lány udvaroljon neked?
Családalapításra szerintem a mai lányok többsége nem vágyik, szóval szerintem ez inkább pozitívum:D De öszzességében nem vagy egy főnyeremény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!