Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van olyan lány, aki tényleg...

Van olyan lány, aki tényleg azért nem jön össze egy illetővel, mert évente egyszer pár hónapig allergiás?

Figyelt kérdés
Egy lányismerősöm mondta, hogy őt például taszítaná, ha valaki az év pár hónapjában betegségre utaló jeleket adna. Egyszerűen nem nézi őket igazán férfinak, gyengének tartja őket. Nekem van barátnőm, de hamarosan elkezdődik az allergiaszezon, amitől én is szenvedek (bár az évek múlásával egyre gyengébb, de a tökéletes kezelést még nem találtam meg) és ez most meglepett.

2014. aug. 13. 16:30
 1/10 anonim ***** válasza:

Elég fura ez a hozzáállás... tehát akkor ez a lány ismerősöd soha senkivel sem fog járni? Mert ezt csak úgy tudom max. elképzelni, hogy a srác ül egész nap a steril szobában, nehogy bármilyen betegsége legyen, hiszen akkor már nem is lesz férfi... Jó nagy hülyeség!

Nő vagyok, soha nem gondoltam még azt, hogy attól valaki gyenge és férfiatlan, ha megbetegszik vagy allergiás. Én nagyon allergiás vagyok, párom is az, együtt szoktunk szenvedni, orrot fújni, tüsszögni stb :D Ha lebetegszik, akkor is az jár a fejemben, mit tegyek, hogy meggyógyítsam, hogy segítsek neki, nem az, hogy fúj már nem is férfi... Szerintem ne ebből a fura gondolkodású lányból indulj ki!

2014. aug. 13. 16:38
 2/10 anonim ***** válasza:
Barátom is allergiás, augusztustól szeptemberig nagyon durván kiszokott jönni nála, de már korábban is néha kijön. Ettől nem tekintem kevésbé férfinak vagy gyengének, inkább sajnálom, hogy szenvednie kell. Régebben én is allergiás voltam, de hál'istennek kinőttem, talán ezért is tudom jobban megérteni.
2014. aug. 13. 16:39
 3/10 anonim ***** válasza:

Ha van is ilyen lány akkor az mérhetetlenül ostoba ember lehet. Ha a barátnőd kifogásolná az allergiádat, akkor hidd el nekem, nem lesz kár érte a szakítani fogtok.

Csak megjegyzem:

Legközelebb ha a lányismerősöd megint jönne ezzel az idétlen szöveggel, hogy az a férfi aki allergiás az gyenge, mond meg a lánynak, hogy

- ha én gyenge vagyok, és nem vagyok férfi mert allergiás vagyok, akkor te mi vagy minden hónapban amikor menstruálsz? Koszos? gyenge, nem vagy nő??? vagy mi?

2014. aug. 13. 16:39
 4/10 A kérdező kommentje:
Valamiért úgy jött le neki, hogy a gyengeség jele és neki nem kell gyenge férfi.
2014. aug. 13. 16:40
 5/10 anonim ***** válasza:
Előbb-utóbb úgyis egy asztmás görnyedt hapi marad neki.
2014. aug. 13. 16:41
 6/10 anonim ***** válasza:
Akkor nagyon hülye a lány ismerősöd, nem ártana, ha valaki felvilágosítaná, mi az az allergia. Valószínűleg majdnem minden ember allergiás legalább egy dologra, de lehet sosem derül ki, mert egész élete alatt nem találkozik vele, pl mert a világ másik felén található, amire allergiás.
2014. aug. 13. 16:42
 7/10 anonim ***** válasza:
ilyenről most hallok először...
2014. aug. 13. 16:48
 8/10 anonim ***** válasza:

ez hülyeség, az allergia nem gyengeség

más lányokat ez nem zavar, emiatt ne aggódj

2014. aug. 13. 16:55
 9/10 anonim válasza:
xD
2014. aug. 16. 08:24
 10/10 anonim válasza:

xDDDDDDDDDDDDDDDD

de egy ostoba buta lány :D

2014. szept. 14. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!