Van olyan lány, aki tényleg azért nem jön össze egy illetővel, mert évente egyszer pár hónapig allergiás?
Elég fura ez a hozzáállás... tehát akkor ez a lány ismerősöd soha senkivel sem fog járni? Mert ezt csak úgy tudom max. elképzelni, hogy a srác ül egész nap a steril szobában, nehogy bármilyen betegsége legyen, hiszen akkor már nem is lesz férfi... Jó nagy hülyeség!
Nő vagyok, soha nem gondoltam még azt, hogy attól valaki gyenge és férfiatlan, ha megbetegszik vagy allergiás. Én nagyon allergiás vagyok, párom is az, együtt szoktunk szenvedni, orrot fújni, tüsszögni stb :D Ha lebetegszik, akkor is az jár a fejemben, mit tegyek, hogy meggyógyítsam, hogy segítsek neki, nem az, hogy fúj már nem is férfi... Szerintem ne ebből a fura gondolkodású lányból indulj ki!
Ha van is ilyen lány akkor az mérhetetlenül ostoba ember lehet. Ha a barátnőd kifogásolná az allergiádat, akkor hidd el nekem, nem lesz kár érte a szakítani fogtok.
Csak megjegyzem:
Legközelebb ha a lányismerősöd megint jönne ezzel az idétlen szöveggel, hogy az a férfi aki allergiás az gyenge, mond meg a lánynak, hogy
- ha én gyenge vagyok, és nem vagyok férfi mert allergiás vagyok, akkor te mi vagy minden hónapban amikor menstruálsz? Koszos? gyenge, nem vagy nő??? vagy mi?
ez hülyeség, az allergia nem gyengeség
más lányokat ez nem zavar, emiatt ne aggódj
xDDDDDDDDDDDDDDDD
de egy ostoba buta lány :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!