Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Ha odamenne hozzátok...

Lányok! Ha odamenne hozzátok ismerkedni egy ismeretlen, mit vártok el tőle, hogy viselkedjen? És mi az a leszólítás amire nem vágjátok rá h most dolgotok van, hanem leálltok beszélgetni az illetővel?

Figyelt kérdés

2012. júl. 18. 17:57
 1/5 anonim ***** válasza:
39%
csak nézzen ki jól, legyen magabiztos az álló farok plusz pont;)
2012. júl. 18. 18:00
 2/5 anonim válasza:
Én szeretem, ha valaki humoros és valami frappáns vicces "szöveggel" szólít le. Legyen eredeti :)
2012. júl. 18. 18:00
 3/5 anonim ***** válasza:
NEM ÁLLUNK SZÓBA IDEGENNEL.
2012. júl. 18. 18:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem a viselkedésen múlik, hanem h jól nézel-e ki.
2012. júl. 18. 18:22
 5/5 anonim ***** válasza:

Legyen természetes, ez számomra nagyon fontos. Sokszor látok olyan srácokat, akikről lerí, hogy megjátszák magukat, teszik magukat a csajok előtt, hát, szerintem ez nagyon szánalmas. Szerintem sokkal jobb, ha egy pasi laza, természetes és humoros. Imádok nevetni, és a természetesség nagyon fontos nálam.

Valami jó kis eredeti, szituációhoz illő dolgot mondd és szimpatikus, akkor elkezdenék vele beszélgetni, bármi kisülhet belőle. Ugyanakkor az sem zavarna, ha őszintén elmondaná, hogy miért szólított meg, pl. 'szimpatikus vagy, szeretnélek megismerni. van kedved meginni egy kávét?' vagy hasonló.

Persze az is előfordulhat, hogy tényleg sietnem kell valahova időre, ezért nem tudok elidőzni, ez esetben, ha szimpatikus a srác, mondanám, hogy cseréljünk számot és majd keressük egymást.

2012. júl. 18. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!