Kakipuki kérdése:
Lányok hol vagytok!?
Figyelt kérdés
15-19 éves, kedves, szingli lányokat keresek, mert szeretnék ismerkedni, de a probléma az, hogy ha egész nap kint vagyok az utcán, vagy valami téren, esetleg plázában azt veszem észre, hogy nagyon kevesen vagytok, és aki van annak is vagy pasija van, vagy lehangoló a kisugárzása.Hová tűntetek?
Mindenki kocka lett? Vagy mindenki szigeten van?
2014. aug. 13. 14:15
1/12 anonim válasza:
Fb -z nek egésznap :DD kis kockák
2/12 anonim válasza:
Mindenki élvezi a nyarat, hisz mindjárt vége van. Strand, pihi, koktélok. Bár én meg épp a gép előtt ülök...kínos. :D Evvan, nem vagyok a Nap gyermeke. :DD
4/12 A kérdező kommentje:
Hát igen az rendben van, de hol vannak a szociális lányok :D
Anyám azt mesélte, hogy ők régen kint voltak az utcán a barátnőivel, gyakorlatilag ott csak ovisok vannak, meg pedofilek :D
2014. aug. 13. 14:34
5/12 A kérdező kommentje:
Ami meg a nyár élvezését illeti, én rendszeresen bulikban csövezek.....házibuli, Budapest Park, stb....de házibulikon 35 emberből 6 csaj van :D , parkban meg az átlag életkor 25-30 az nekem sok :D
2014. aug. 13. 14:37
6/12 anonim válasza:
Attól, hogy egy lány leül kicsit a géphez, nem lehet szociális? Hát a neten kérdezed a lányoktól h hol vannak...ha nem ül le egy kicsit, h pl válaszoljon, akkor sosem tudod meg, ha meg leül akkor antiszociális lesz? :D oh, budapest park, jó lett volna menni punnanyra.. :|
7/12 A kérdező kommentje:
Igen az nem rossz....fasza csillelős :D
2014. aug. 13. 14:42
8/12 A kérdező kommentje:
ami meg a gépet illeti a netes ismerkedés nekem para :D
2014. aug. 13. 14:43
9/12 anonim válasza:
Neten ismerkedni nem feltétlen para :D sokan mondják, hogy működik. Bár...veszélyes, mi van ha kamureg?! :|
10/12 A kérdező kommentje:
pont erről beszélek :D
de egyébként ha tudnám, hogy nem az elég spontán és gyorsan menne a dolog :)
2014. aug. 13. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!