Lányok, az nagyon gáz, ha egy srácnak nincs net a telefonján?
Komolyra fordítva a szót: nekem eleve nem jön be, ha valakinek a külsőségek számítanak, pláne ilyen mértékben. Mert az, hogy neki milyen telefonja van, az tényleg a felszínes külsőségek között is a leglényegtelenebbek között van.
Most komolyan: mit számít, hogy milyen telefonja van, és/vagy hogy van-e rajta internet? Mert mélyebben belegondolva: tök lényegtelen.
Nekem van net a telefonomon (azon a jó kis nyomógombos Nokia 5000-en), egyszerűen mert néha jól jön, ha el tudom érni az internetet főleg úgy, hogy sokat utazok. De egyszerűen nem látok rá reális magyarázatot, hogy miért lenne gáz, ha valakinek nincs internet a telefonján?
Oké, tudom, hogy ez csak egy kamukérdés, de sajnos tényleg vannak, akiknél az ilyen, és ehhez hasonló dolgok jelentőséggel bírnak. Vajon milyen sekélyes érzelmi világa lehet annak, akinek a fő pasizási szempontok között előkelő helyet foglal el az, hogy milyen telefonja van? Ha ilyet látok, vagy ilyenről hallok, minidg csendben megkérdezem magamtól: tényleg vannak, akiknek ennyire torz az értékrendjük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!