Csajozásnál előnyt jelent? (főleg itteni lányoknál? )
ha ilyen gépen írok a gyakorikérdésekre:
a haverom szerint (AMD megszállott) az I7 a menő a csajok körében, lányok mi a véleményetek? :) és mennyire jön be a pezsgőszín? programozóként jó gépet akartam hát ezt vettem, de talán nem csak a munkában van előnye...
21F
Kedves utolsó tetszett a hozzáállásod és a mondani valód :) bárcsak többen látnák így a világot :) és mind1, hogy milyen processzort és videó kártyát vásárolnak, csak értsék meg a dolgok mivoltját :) csak egy eszköz ami igazán számít azt egy gép úgysem adhatja meg :) de sok ember sem...meg van ki adhatja meg! azt a személyt kell megtalálni :)
ja és a 4 gigás másolási sebességet elfelejtettem :) a Samsung SSD biztosítja :P
Én imádom a jó gépeket, valószínűleg mert sokat játszom. Bár a Media Markt link nem dob sokat a renomén, máshol sokkal olcsóbban be lehet szerezni ugyanazt (én is most cseréltem Samsung SSd-re a merevlemezem de 2x annyiba került volna ott veszem). A szín a notebooknál szerintem teljesen lényegtelen (hacsak nem rózsaszín, az kerülendő). Plusz pont viszont a Linux.
Viszont nyilván nem a gépe alapján választok párt, azt meg nagyon nem szeretem mikor egy pasi nem saját magával akar "csajozni" hanem valamilyen tárggyal, élőlénnyel (kocsi, ház, gép, kutya...)
nem járok bulizni, már van barátnőm :P igazából őt nem nagyon érdekli, pedig I7!!!!!! :D
lehet a HÉV-en fogom használni, mert dolgozok, de már csajozásra nem fogom használni...pedig ha írták volna itt, hogy hatásos akkor később úgy tudnám árulni: "a puncimágnes, gamer laptop"...de így...ááá lányok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!