Csajozásnál előnyt jelent? (főleg itteni lányoknál? )
ha ilyen gépen írok a gyakorikérdésekre:
a haverom szerint (AMD megszállott) az I7 a menő a csajok körében, lányok mi a véleményetek? :) és mennyire jön be a pezsgőszín? programozóként jó gépet akartam hát ezt vettem, de talán nem csak a munkában van előnye...
21F
Ha nekem adod akkor én is odaadom magam neked :P
Na jó,csak viccelek..oké ez az egész,de ha valaki kapcsolatban lenne veled,ha nálad lenne a barátnőd,akkor is mindig kockulnál a gép előtt?!
Agyafúrt vagy..mindig van valami jó kifogásod mindenre :D
Én max megdicsérném,de ne várd hogy minden nő ez miatt hever majd a lábaid előtt :)
Hàt, sikerült, amit akartál :D
Egész végig vigyorogtam, míg olvastam a kérdést meg a válaszokat :3
2 vidàm perc kipipálva:)
Igaza van a haverodnak, na de nem AMD ügyben, hanem hogy az i7 a menő. Én mindig is azt vallottam: ha proci, akkor Intel, ha videokártya, akkor Nvidia (bár azt mondják, az Ati Radeonnak mostanában jobb az ár-érték aránya), úgyhogy nekem bejön a notebookod. ;) Viszont nemcsak az emberekre, hanem a gépekre is igaz, hogy nem a külső (pezsgőszín...) számít, hanem a belső értékek (4x2,2 GHz + 16 GB DDR3-RAM), úgyhogy nekem hiába mutogatnád a notebookod, ahhoz működés közben is látnom kéne, hogy értékelni tudjam.
És tetszett a kérdésed vicces mivoltja!
L/20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!