Csajozásnál előnyt jelent? (főleg itteni lányoknál? )
ha ilyen gépen írok a gyakorikérdésekre:
a haverom szerint (AMD megszállott) az I7 a menő a csajok körében, lányok mi a véleményetek? :) és mennyire jön be a pezsgőszín? programozóként jó gépet akartam hát ezt vettem, de talán nem csak a munkában van előnye...
21F
Nem az lenne az első kérdésem tőled, sőt a második sem, hogy milyen gépről írsz.
Nálam nem előny, de attól még ez a gép jól néz ki. :)
engem pont nem érdekel... :D
20/L
hát ha nem előny akkor a munkámnak élek, dobom az életre szóló kapcsolat reményét...pedig az I7-el pontosan kitudtam volna számoltatni mennyi az esélye, hogy boldog legyek...de ti most megadtátok a választ...0...
VAGY MÉGSE!!!! talán kéne egy új gép? :Dű
na jó nem zsibbasztom magamat és titeket a hülyeségekkel :P vannak itt komolyabb válaszra váró kérdések :)
ja és igen szép gép, nekem tetszik a színe is, haverom azt mondta elég csajos a kép alapján, de élőben sokkal szebb :D de ezzel nem lehet hódítani :D akkor maradnom kell az érzelmességemnél...az meg inkább negatív...szóval meg kell változzak...ja és mellesleg be kell szereznem egy új laptopot...
jól néz ki, de nem gép alapján választok
lehet valakinél ez előny, de nálam biztos nem
#4-es vagyok
hát megspóroltunk neked egy kis időt...
nyuodtan hódíthatsz vele, max a gépedbe lesznek szerelmesek, nem beléd... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!