Lányok! Ha ismerkedés közben kiderül egy fiúról, hogy dolgozik, akkor otthagyjátok? 16/F
Figyelt kérdés
A munka alatt segédmunkát értek .2014. aug. 12. 19:16
11/16 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, hogy ha dolgozik a fiúm. És nem azért mondom mert akkor juj tud nekem ajándékot venni. NEM! Becsülöm őt azért amit csinál és támogatom :)
12/16 A kérdező kommentje:
Jó hogy vannak ilyen lányok . Igen mi is annyi ilyen nőt látunk aki inkább átmegy az utca másik oldalára
2014. aug. 12. 20:43
13/16 anonim válasza:
Engem nem zavarna, ha kiderülne. Általában azért kerülök, amikor munkásokat látok, mert nem szeretem ha beszólogatnak, fütyülgetnek.
22/l
14/16 A kérdező kommentje:
Nem mindenki ilyen . De ha fütyülnek akkor biztos gyönyörű vagy
2014. aug. 12. 21:40
15/16 anonim válasza:
Szerintem tök menő az, ha már most dolgozol!!! Én is kikerülöm az árokásókat, de én is azért, mert nem vagyok rá kíváncsi, ahogy négy-öt koszos, fogatlan 50-es fickó egyszerre óbégatja, hogy mit csinálna velem és hogyan. De ha a barátommal találkozom péntek este a Halászbástyán és frissen zuhanyozva megölel, akkor tökjó érzés tudni, hogy nem apucitól kunyerbálta a pénzt, amiből mindjárt meghív egy fagyira.
16/16 anonim válasza:
Dehogy! Ha már dolgozik a srác az csak előny! :D Akkor is ha "piszkos" munkája van, feltéve hogy utána megmosakszik :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!