Kinek van kedve beszélgetni, ismerkedni?
Figyelt kérdés
18/L :)
Írjatok!
2014. aug. 12. 18:03
3/9 anonim válasza:
Jujci, nagyon izgi lehet veled beszélgetni, alig várom, hogy kiderüljön, hogy egy 40 éves, csüngő hasú pasas, vagy egy kommunikálni képtelen, kiközösített kislány ül a monitor túloldalán..
Miről dumcsizzunk virágszál?
5/9 Mr. Truth válasza:
minden 50ik privi után küldj nekem egy mosolygós fejecskét... a harmadik után nevetek...
6/9 A kérdező kommentje:
Tényleg 18 éves lány vagyok. Nincs nagy hasam, fiúból sem vagyok amit már megírtam. De jót nevettem, köszi :)
2014. aug. 12. 18:11
7/9 anonim válasza:
Ennek az oldalnak nem az ismerkedés a funkciója... De ha annyira szeretnél ismerkedni: írj magadról néhány szót (pl.: hobbid, érdeklődési területeid, terveid, céljaid, milyen zenei stílust kedvelsz, stb).
Talán valakinek sikerül felkelteni az érdeklődését.
9/9 anonim válasza:
Először írj te, Kedves Kérdező! Nem kell félni... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!