Nehéz ilyen pasit találni? Hol tudnék ilyen fiúkkal ismerkedni?
boccs hogy érvényesülök és nem a konyhában képzelem el a helyem kb :D
Mellesleg a nők sokkal jobb irányítók mint a férfiak sokkal logikusabban tisztábban tudnak gondolkodni ;) (a tesztoszteron meg nem igazán jó párosítás a logikus gondolkodásban ahogy itt egy két "Kan vezérhím" beállítja magát" :D
Alapból én sem szeretem ha nő irányit de pl ha megbeszélünk egy találkát valami számomra ismeretlen helyen akkor persze hogy rábizom magam ert ő tudja mi a járás arrafelé.
De pl háloszobában vagy egy kapcsolatban is azt szeretem ha demokrácia van.. .egyik fél sem csinál olyat amit nem akar és igy is jolérezni magunkat... szerintem ez a normális nem az hogy megmondja az egyik hogy mi lesz és a másiknak ha tetszik ha nem követni kell az utasitásokat.
Akkor jó minden ha spontán és nem forgatókönyv szerü
"Mellesleg a nők sokkal jobb irányítók mint a férfiak sokkal logikusabban tisztábban tudnak gondolkodni ;)"
Világos! Hogy ennek ellenére alig van vezető beosztásban nő, az csak a gonosz patriarchális összeesküvés miatt van. Na szép álmokat! ;)
Jó kérdés h mennyire akarsz irányítani. Én inkább együttműködés párti vagyok egy kapcsolatban. Sztem két emberről szól és nem arról h egyik irányítja a másikat :)
(fogalmam nincs h mennyire viselném el.)
Igazából nálam az nem jön be,ha egyik irányítja a másikat.itt mindegy,melyikről van szó..se a férfi se a nő ne irányítsa a másikat..nekem a papucs-pasik nem jönnének be....hisz mind a 2 felnőtt..tudja,mit akar..nem kell neki megmondani..párkapcsolat részemről akkor jó,ha egyenrangúak benne mindketten..megbeszélik a fontosabb dolgokat..ami pedig nem annyira fontos,ott lehet spontán dönteni..persze..és persze..olyan is van,hogy a másik kedvéért megteszünk dolgot..de nem irányítás hatására,hanem mert a másik kedvében szeretnénk járni...
persze..igazából.az igazsághoz hozzátartozik,hogy jól működnek ezek a párkapcsolatok,ahol a nő irányít..tudok ilyen párokról..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!