Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lehet a külsőm miatt nincs...

Lehet a külsőm miatt nincs sikerem a nőknél?

Figyelt kérdés
168 cm és 130 kg pasi vagyok, valóban kövér pocakos. Próbálok ismerkedni, de nem sok sikerrel, nem tudom mi lehet a baj.
2014. aug. 12. 16:45
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

"Ezt nem is értem hogy gondolhattad komolyan, nem fürdesz, nem vagy igényes miért járjon veled akárki ?"

Nem vagyok igénytelen, eszméletlen igényes vagyok, de CSAK lelki szinten, lelki igényesség a fontos számomra valóban a testi dolgok nem érdekelnek.

2014. aug. 12. 17:05
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem fürdesz, de eszméletlenül igényes vagy :-D Na jó ezt beírhatjuk a nap aranyköpésének :-D
2014. aug. 12. 17:06
 13/15 anonim ***** válasza:
Talán hogy ha mosakodnál, hajat nyírnál, jól öltözködnél, fogat mosnál, hajat mosnál, spréznéd magad akkor tudnál barátnőt találni! Miért, téged nem zavarna egy olyan lány, aki nem fürdene, nem mos fogat, nem nyírja a haját, nem mossa a ruháit stb... Ez elég fura :/
2014. aug. 12. 17:56
 14/15 A kérdező kommentje:
13. Abszolút nem, hiszen én is ilyen vagyok :) Lelki dolog a fontos
2014. aug. 12. 18:08
 15/15 anonim ***** válasza:
Beszéld csak be magadnak, hogy igazad van, hogy a testi igényesség nem számít, de attól még egy gusztustalan, igénytelen zsírdisznó maradsz, akire nem valószínű, hogy bárki is rá fog nézni hányinger nélkül valaha. Jó is, ha te nem szaporodsz ilyen felfogással, csak aztán nehogy vmi erőszakoló legyen belőled, mikor azt hiszed, hogy ideje megbüntetni azokat a csúnya nőket, akik nem néznek rá egy ilyen pacákra
2014. aug. 13. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!