Valaki ismerkedni az internet tökéletes férfiával?
Figyelt kérdés
Interneten keresztül jóképű, virtuális sportban járatos, szerepjáték valutákban bővelkedő és YouTube-on keresztül kiemelkedő zenei és filmművészeti ízlésre szert tett 18 éves férfiú volnék. Kérem hölgyek, jelezzék igényüket a társaságomra és reméljék hogy a véletlenszám generátor önöket választja.2014. aug. 12. 00:10
2/13 anonim válasza:
Bocs, de én összegyűjtöttem a tollakat az assassin's creed 3ban. Contain your orgasms ladies.
5/13 anonim válasza:
pipipipu, nekem nem biztos,hogy tetszenél.
6/13 anonim válasza:
hahahahaha... kérdező szólj ha abbahagytad a poénkodást
8/13 anonim válasza:
Ez erősen egy olyan hírdetésnek hat, amikor a tulajdonos leírja, hogy az a termék milyen szar, reménykedve, ezzel felkelti a vásárló érdeklődését. Nos te ilyen szarkaztikusan ironizálsz és ez vicces.
10/13 anonim válasza:
Lof.szt vagy te férfi, apád talpád nyalogasd attól leszel férfi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!