Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Linkelnétek képeket...

Lányok! Linkelnétek képeket magatokról, hogy mi alapján írjunk nektek? Így vakon utólag kiderülve kissé illúzióromboló szokott lenni. Azt mondják ugyanis itt nincsenek csinos lányok.

Figyelt kérdés
Ne vegyétek provokatív kérdésnek, mindenkinek saját szíve joga, hogy elmenjen a kérdés mellett. :)

2014. aug. 12. 00:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Itt mindenki nagy szívtipró (egyes kérdéseknél szerencsétlen lúzer) és midnenki topmodell (egyes kérdéseknél hányadékul kinéző emberi lény, akin két lyuk is van). Ha szép vagy, miért ott akarsz ismerkedni, ahol állításod szerint csak rondák vannak, ha ronda vagy, miért akarsz 10/10-es beszélgetőtársat, akivel úgysem fogsz az életben sem találkozni? Beszélgetésnél is a küllem a fontos és nem a belső értékek, úgy, hogy igazából nem is látod, jaaaaaaaaaaj hová jutottunk...
2014. aug. 12. 00:08
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem írhattok fiúkák bátran, de csak a helyesek ;)) :$ [link]
2014. aug. 12. 00:08
 13/21 anonim ***** válasza:
én ngayonhelyes vagyok..srac..de bazki annyira szivenutott,hogy szonelkul nemtok elmenni b.od:c
2014. aug. 12. 00:09
 14/21 anonim ***** válasza:
Húba+, nekem sose jöttek be a magasabb ínyű nők, de ez...
2014. aug. 12. 00:09
 15/21 anonim ***** válasza:
nekem lecci csak a hejtelenek irjanak
2014. aug. 12. 00:19
 16/21 anonim ***** válasza:

Jólvan lányok!

Mondjátok magatokról hogy kibszott jól néztek ki és csak csúnya fiúk vannak itt, de én tudjátok mit mondok?

Azt hogy én 10/10 vagyok öcsém!

Én is simán mondhatom ezt. ;) :)

2014. aug. 12. 00:28
 17/21 anonim ***** válasza:

Előző vagyok a 67%-os.

16F vagyok ;;;))))

2014. aug. 12. 00:29
 18/21 A kérdező kommentje:

#10-essel egyetértek.

#11-es: Nem tudod, hogy mennyi értelmes lánnyal beszéltem ezen az oldalon. Hihetetlen értékesek, és zenei ízlés is passzolt meg minden. De kövezzetek meg, ezt most mindenkinek mondom: a kinézetet sajnos képtelen vagyok mellőzni. Tudom, hogy rossz helyen keresgélek, de a remény hal meg utoljára.

Nem ok nélkül támasztok ilyen igényeket, én is igyekszem adni a kinézetemre.

2014. aug. 12. 00:46
 19/21 anonim ***** válasza:
11-es vagyok, nem is a kérdésre írtam, inkább a válaszokra, szóval nem szántam sértésnek, bocsi...
2014. aug. 12. 00:50
 20/21 A kérdező kommentje:
Akkor egyetértunk, én kérek elnézést.
2014. aug. 12. 01:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!