Miért van az, hogyha a férfiak látnak egy csinos, szép lányt, nem is akarják megismerni, lemondanak róla azzal a szöveggel, hgoy tuti van barátja?
Figyelt kérdés
2014. aug. 4. 20:14
1/5 anonim válasza:
Mert már elegünk van a kudarcokból, a pofátlan, arcbaröhögős lerázásokból. Inkább kitaláljuk előre, hogy miért nem kell odamenni, és megnyugszunk. Nem érezzük azt, hogy "de ennél lett volna esély". Önámítás, de ez van, boldog vakság.
2/5 Kerida válasza:
Mert abból indulnak ki, hogy a lány bárkit megkaphat, mert szép, akkor miért pont őket választaná?
Én amúgy valahol megértem az ilyen férfiakat... én sem vagyok álomnő és én is sokkal nagyobb eséllyel találok párt a saját kategóriámban.
3/5 anonim válasza:
Hosszú a sor és nem akarnak a végére állni
4/5 anonim válasza:
Amíg nincs az ujján gyűrű, addig ilyet nem feltételezünk :)
5/5 anonim válasza:
Ez hülyeség. Ha meglátok egy csinos, szép lányt, és az öntelltség helyett az intelligencia süt róla, és még mosolyog is mellé, mindig leszólítom. Más kérdés, hogy ez nagyon ritka :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!