Társadalmi hovatartozás mennyire befolyásolja a párkeresést?
Jelentősen beleszól. Vannak kivételek is szép számmal. De sokszor van aggály abból kifolyólag, hogy ki milyen háttérrel rendelkezik.
Sőt sokan egyenesen a sikert látják abban, ha magasan állnak a ranglétrán. (pl. mercivel csajozni stb)
Hát ez nálam nem játszik. Én inkább azt nézem milyen lehet a jövőképe. Nyilván ha munkakerülő akkor előbb utóbb mindenhonnan kirúgják. Szóval legyen annyi benne, hogy eljár dolgozni és eltartja magát. Nem a nőt, hanem csak magát. A nő is keressen annyit, amiből megél. Ez egy normális dolog szerintem, mindkét fél legyen képes külön is az önálló életre.
Ha ez megvan, onnantól kezdve tök mindegy, hogy gazdag, szegény vagy átlagos fizetése van e. Meg fognak tudni élni, ami pedig biztonságérzetet teremt.
Sokkal fontosabb a jelleme, a viselkedése az életfelfogása.... mint a pénze.
23
""Akinek nincsen semmije, az annyit is ér!"
Hát azért aki tele van pénzzel de emberileg nulla, az se ér semmit. Ez egy hülye mondás, és te se sokat érsz, ha ezt elhiszed.
Figyelj, a hajléktalanok neked a célpont? Jó, tudom, van aki nem tehet róla, h az lett, de konkrétan ők is érnek valamit.
Sokszor többet mint egy fehér galléros bűnöző.
Figyelj, nekem az emberség többet ér mint a pénz. Ha neked a pénz a mérce, akkor majd rájössz 50 évesen, hogy megvan mindened, csak éppen egyedül szottyadtál meg és nem szeret senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!