Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszólhat a vallási hovatartozás egy kapcsolatba? Barátom istenhívő, én viszont nem hiszek benne.
Figyelt kérdés
Ő mindenképp szeretne majd templomi esküvőt, keresztelőt, templombajárást. (Ha eljutunk odáig.) Az első kettővel még nincs is gondom, mert szerintem is szép dolgok, de a vasárnapi miséről hallani se akarok. Megoldás?2010. júl. 18. 16:34
1/7 anonim válasza:
ha nem akarsz, akkor nem kell neki semmire se kényszeritenie. de amugy katolikus, vagy vmi gyülekezeti tag?
2/7 anonim válasza:
én régen jártam templomba, elsőáldozó voltam, bérmálkoztam, minden... de azt soha nem kértem volna a barátomtól, hogy jöjjön velem, vagy tegyen ő is így. azóta mér kiábrándultam ebből az egészből, bizonyos okok miatt.
3/7 anonim válasza:
én is járok templomba szinte minden hétköznap,ezzel nincsen gond,nem kötelező,ahogy semmi sem!
22f
4/7 A kérdező kommentje:
Református keresztény. Az én családom és eléggé vallásos, csak mi katolikus keresztények. Vagyis ők, én meg eléggé kilógok a sorból, pedig ugyanúgy egész általánosban hittanra jártam, ahogy a barátom is. Mégsem hiszem ilyenekben.
Templomba járni tényleg nem kötelező, de mivan ha ez őt zavarja?
2010. júl. 18. 16:57
5/7 Lyon válasza:
Az gáz ha zavarja...Másrészt senki se mondja, hogy nem hisz Istenben valamilyen formában. ILYEN NINCS, EZ HÜLYESÉG!!!! Valamiben hinni kell...ha nagyon mélyponton vagy, nincs más lehetőség!!!!! Én is hiszek, csak máshogy, mint akik templomba járnak.
6/7 anonim válasza:
meg halál közeledtével is hirtelen mindenki elkezd imátkozni.
7/7 anonim válasza:
a templomi esküvő, keresztelő szép dolgok.. de semmi olyat nem kell tenned, amihez nincs kedved, sztem.. ez mindenkinek szive joga. én sose kötelezném ilyesmire a páromat. de ez nem kellene, h szakitóok legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!