Mostanában a fiúk miért nem szólítják le a lányokat az utcán vagy bárhol ha szimpatikusak nekik?
az én leszólítom normális volt :)
10es voltam.
Mert sietnek valahova, ert kapcsolatban vannak, mert el vannak küldva a jó édes anyukájukba ha megteszik.
Egyébként pont rátapintottál a lényegre, egy pár vadbarom megy csak oda. A többi másképpen intézi a dolgokat.
Tegye fel a kezét lányok aki reális scenáriónak tartja egyébként azt, hogy igent mond, ha egy átlagos srác odajönne hozzájuk, hogy "Te szia, nagyon tetszel volna kedved meginni valamit és beszélgetni?"
Férfi és a nők közötti különbség:
1. ha a nő megy oda a férfihez, a férfi sokkal nyitottabb az ismerkedésre, a beszélgetésre, és nagyobb eséllyel még akár kapcsolat is kerekedhet a bátor kezdeményezésből,
2. ha a férfi megy oda a nőhöz, a nő vagy foglalt, vagy elfoglalt, vagy gondterhelt, vagy csak egyszerűen a háta közepére sem kíván abban a pillanatban egy férfit, szóval a nők kevésbé nyitottak az ismerkedésre, és ezekből a szituációkból kerekedik odáig a dolog, hogy a nő lenézi a férfit, fejvesztve szalad a barátnőihez, hogy már megint bepróbálkozott egy farok nála, s majd jól kivesézve együtt jó alaposan kiröhögik a férfit.
Tessék elgondolkodni, hogy tényleg így van-e, ahogy leírtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!