Mostanaban ugy csajozok, ahogy a csajok pasiznak. Jő otlet szerintetek?
Figyelt kérdés
Hasonlo dumat nyomok mint a csaj pl: ugysem birnad velem sokaig.mellem igazi no Kell.Keves no tudja igazan hogy mire van szuksegem.Ha fb-n chatelek akkor szandekosan nemirok egy mosolygos jelet sem.Nemszokok hizelegni.csak neha egy apro dicseretet mondok.kicsit kozombosnek mutatom magamat.Nem bunkozok,sot illedelmes vagyok,csak igyekszek en iranyitan es ferfias lenni. Velemenyetek?2014. júl. 15. 18:12
1/14 anonim válasza:
Öreg, nekem túl bonyolult vagy...
23l
3/14 anonim válasza:
Nem facebook chaten kell csajozni, te férfi isten:D
4/14 A kérdező kommentje:
1es a bonyolultsag nem baj.szerinte? Ez majdnem egyenlo a titokzassal ebben az esetben:)
2014. júl. 15. 18:14
5/14 anonim válasza:
Elég gáz,hogy facebookon csajozol! Élőben mutasd meg ki vagy!
7/14 A kérdező kommentje:
En nemazt irtam h soraba jelolgetem a csajokat. De egy buli vegen azert megszerzem a telszamat + nevet termeszetesen. FBn meg folyatssuk tovabb a talalkozast. Sracok ne engemet tamadjatok ,mert en sok lanynal mukodok taktika. Foleg a bekepzelteknel!
2014. júl. 15. 18:17
9/14 A kérdező kommentje:
Az ilyen szerelmi meg ismerkedos temaban a csajok sokkal jobbak.Tobbnyire Ok iranyitanak.Ugyhogy nem gyikfejunek Kell lenni hanem tanulni Kell toluk ha egyszer jobbak.Csajok fejletebbek.vagy alkalmazkodsz vagy pedig nemlattok lyukat:)
2014. júl. 15. 18:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!