Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nagyon hiányzik egy batátnő....

Nagyon hiányzik egy batátnő. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Hiányzik egy barátnő. Eddig aki szép az mind ku.rva volt. Már azt is nehezen bírom hogy ezek a ribik mindig cseszegetnek hogy járjak velük. Szükségem van egy olyan lányra, aki szeret és megértő. Mit csináljak hogy találjak egy olyan lányt, aki szép, okos, tud szeretni és elfogad olyannak amilyen vagyok?

14/f vagyok

2014. aug. 10. 18:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem is egy ilyen kene, de ilyen nincs...15F
2014. aug. 10. 18:38
 2/8 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy nehezen lehet találni..
2014. aug. 10. 18:44
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha kezdődik a suli, akkor odamész egy másik általános iskolához és ha jön ki egy neked megfelelő lány, azt leszólítod :D
2014. aug. 10. 18:53
 4/8 anonim ***** válasza:

Bocsánat!

nem azt hanem őt

2014. aug. 10. 18:55
 5/8 anonim ***** válasza:
Ne rinyálj rinyagép!
2014. aug. 10. 20:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is jó lelkű, szeretnivaló lányt keresek, de az a legfájóbb, hogy még a kevésbé szép lányok sem olyanok, amilyen lányt én keresek.
2014. aug. 10. 23:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Fogj egy "ribit", és neveld ki belőle azt, amit te szeretnél. Mutass neki példát azzal, hogy te vagy megértő és szerető és kedves, hogy lássa, hogy mit kell neki cserébe adni. Olyan fiatalok vagytok még, tanuljatok egymástól, még mindenki rengeteget fog változni.
2014. aug. 13. 02:55
 8/8 anonim ***** válasza:

Figyelj! 14 évesen mit vársz az élettől? Ne akarj elköteleződni. Élvezd az életet! Ha jön egy csaj legyél vele, ha nem jó szakítotok! Élvezd már a fiatalságot!

Bocsi hogy így írtam csak kicsit ki vagyok akadva. Semmi sem jön össze! Na mindegy!

17/L

2014. aug. 13. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!