Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Nagy hátrány, ha egy...

Fiúk! Nagy hátrány, ha egy gimis lány még nem tudja, mit kezd magával érettségi után?

Figyelt kérdés
2014. aug. 10. 14:21
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. aug. 10. 14:23
 2/8 anonim ***** válasza:
miért lenne?
2014. aug. 10. 14:24
 3/8 October15 ***** válasza:
39%
őőő nem ? Én se tudtam :D rá is pihentem a dologra majd rájöttem, hogy fogalmam sincs de legalább találtam 1 szakot ami érdekesnek tűnik lévén kötődik az 1ik hobbimhoz.
2014. aug. 10. 14:27
 4/8 A kérdező kommentje:
csak mindenki csodálkozik, hogy még nem tudom, mindenkinek akivel találkozom már kész tervei vannak, néhány egyetemista meg le is néz hogy így nem fognak felvenni sehova :DD
2014. aug. 10. 14:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Miért lenne az ?
2014. aug. 10. 14:43
 6/8 A kérdező kommentje:
én nem tudom
2014. aug. 10. 14:54
 7/8 anonim ***** válasza:

Az fogja fel gáznak, és hátránynak, akibe ilyen törekvéseket neveltek. Engem sose érdekelt mi lesz belőlem, azt tanultam és abban dolgozok ahova felvettek.

Annyi hogy műszaki dolgokban hamar feltalálom magamat, ezért hegesztek.

Egy volt osztálytársam amikor megtudta hogy nem vették fel abba a középsuliba amit szeretett volna, neki állt bőgni lány létére, szégyen volt.

Nekem még érettségim sincs, ezért meg sem próbálkozok olyanokkal kapcsolatot kialakítani aki már gimibe, egyetemre jár.

22F

2014. aug. 10. 15:08
 8/8 October15 ***** válasza:
0%

Neki állt bőgni azon, hogy nem vették fel oda ahova akart menni... ez miért is szégyen? Persze ha cseszel az egészre úgy könnyű magas vagyis inkább rohadt alacsony lóról beszélni :).

Inkább ez a szégyen :). persze vkinek meg kell hegesztenie majd az említett csaj kovácsolt vas kerítését vagy tudom is én mijét.. a cél nélküli emberekre is szükség van..

[mondjuk a gimisekkel / egyetemistákkal nem ismerkedést nem vágom.. bár lehet, hogy szimplán ők kerülnek téged és nem te őket és így már világos a dolog :D]

2014. aug. 10. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!