Fiúk! Nagy hátrány, ha egy gimis lány még nem tudja, mit kezd magával érettségi után?
Az fogja fel gáznak, és hátránynak, akibe ilyen törekvéseket neveltek. Engem sose érdekelt mi lesz belőlem, azt tanultam és abban dolgozok ahova felvettek.
Annyi hogy műszaki dolgokban hamar feltalálom magamat, ezért hegesztek.
Egy volt osztálytársam amikor megtudta hogy nem vették fel abba a középsuliba amit szeretett volna, neki állt bőgni lány létére, szégyen volt.
Nekem még érettségim sincs, ezért meg sem próbálkozok olyanokkal kapcsolatot kialakítani aki már gimibe, egyetemre jár.
22F
Neki állt bőgni azon, hogy nem vették fel oda ahova akart menni... ez miért is szégyen? Persze ha cseszel az egészre úgy könnyű magas vagyis inkább rohadt alacsony lóról beszélni :).
Inkább ez a szégyen :). persze vkinek meg kell hegesztenie majd az említett csaj kovácsolt vas kerítését vagy tudom is én mijét.. a cél nélküli emberekre is szükség van..
[mondjuk a gimisekkel / egyetemistákkal nem ismerkedést nem vágom.. bár lehet, hogy szimplán ők kerülnek téged és nem te őket és így már világos a dolog :D]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!