Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi a hátránya egy esti iskolának?

Mi a hátránya egy esti iskolának?

Figyelt kérdés
Jövőre leszek 11-dikes de nyáron betöltöm a 18-at. Szóval mehetnék esti iskolába ahova csak heti 2x kéne bemenni du. és csak a fő tantárgyakat tanítanák. Mi a hátránya egy ilyen sulinak? (mert az előnyeit értem) Mért nem járnak többen ilyenbe? Gyengébb mint egy nappali?

2013. máj. 17. 15:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Hátránya, hogy neked magadnak sokkal többet kell

még foglalkoznod az anyaggal. Talán annak nem jó,

aki matekból eleve gyenge (mármint az érettségin nem biztos, hogy helyt fog tudni belőle állni)

2013. máj. 17. 15:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Meg munka mellett még tanulni, az sem olyan egyszerű

Majd meglátod

2013. máj. 17. 16:00
 3/7 A kérdező kommentje:
Matekból ötös vagyok, a többi fő tantárgy is megy, a gond az hogy van egy olyan tantárgy amiből nem kell érettségiznem viszont abszolút nem megy, de így akkor azt nem kéne tanulnom. (nem fenyegetne a bukás)
2013. máj. 17. 16:05
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nappali tagozatos diákok tudnak csak dolgozni diákmunkán, estit nem tudom. Talán nagyobb városokban azt is keresik, de ahol én lakok ott csak nappalisakat fogadnak. Talán több hátránya nincs is.
2013. máj. 17. 16:13
 5/7 anonim ***** válasza:
24%

Aki már elkezdte a képzést egy akárhány osztályos középiskolában, az nem szokta abbahagyni

(érettségiig) Azért nem járnak többen estire

2013. máj. 17. 16:46
 6/7 anonim ***** válasza:
38%

Meg gondolom este már nehezebben fog az ember

agya (mint rendes időben)

Ezért aki tud, inkább nappalin van

2013. máj. 17. 16:47
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

Estire csak olyanok mennek, akik kiestek

a nappalis képzésből

2013. máj. 17. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!