Mi a hátránya egy esti iskolának?
Figyelt kérdés
Jövőre leszek 11-dikes de nyáron betöltöm a 18-at. Szóval mehetnék esti iskolába ahova csak heti 2x kéne bemenni du. és csak a fő tantárgyakat tanítanák. Mi a hátránya egy ilyen sulinak? (mert az előnyeit értem) Mért nem járnak többen ilyenbe? Gyengébb mint egy nappali?2013. máj. 17. 15:55
1/7 anonim válasza:
Hátránya, hogy neked magadnak sokkal többet kell
még foglalkoznod az anyaggal. Talán annak nem jó,
aki matekból eleve gyenge (mármint az érettségin nem biztos, hogy helyt fog tudni belőle állni)
2/7 anonim válasza:
Meg munka mellett még tanulni, az sem olyan egyszerű
Majd meglátod
3/7 A kérdező kommentje:
Matekból ötös vagyok, a többi fő tantárgy is megy, a gond az hogy van egy olyan tantárgy amiből nem kell érettségiznem viszont abszolút nem megy, de így akkor azt nem kéne tanulnom. (nem fenyegetne a bukás)
2013. máj. 17. 16:05
4/7 anonim válasza:
Nappali tagozatos diákok tudnak csak dolgozni diákmunkán, estit nem tudom. Talán nagyobb városokban azt is keresik, de ahol én lakok ott csak nappalisakat fogadnak. Talán több hátránya nincs is.
5/7 anonim válasza:
Aki már elkezdte a képzést egy akárhány osztályos középiskolában, az nem szokta abbahagyni
(érettségiig) Azért nem járnak többen estire
6/7 anonim válasza:
Meg gondolom este már nehezebben fog az ember
agya (mint rendes időben)
Ezért aki tud, inkább nappalin van
7/7 anonim válasza:
Estire csak olyanok mennek, akik kiestek
a nappalis képzésből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!