Bejön ésesanyám munkatársa. Többi lent?
Figyelt kérdés
Édesanyám egyik munkatársa (nagyon fiatal, max 24) nagyon megtetszett, és gondolkodás nélkül elhívnám, ha nem 18 lennék hanem mondjuk 2-3 évvel idősebb. Kiderült, hogy egyáltalán nem beképzelt típus, és nincs teljesen tisztában azzal, hogy valójában milyen szép. Derűs, mosolygós életvidám..... Namost a kérdés, hogy hogy tudnám megközelíteni őt, hogy ne nagyon égessem magam "gyerek" módjára, de mégis tudtára adjam, hogy mit akarok? 18/F2014. aug. 9. 20:41
1/5 anonim válasza:
szia nem iszunk meg valamit? nekem nagyon tetszel,lefeküdnék veled szívesen.Vagy lennél inkább munkanélküli ?
2/5 anonim válasza:
Úgyis le fog pattintani, egy felnőtt, dolgozó nő minek kezdjen egy gyerekkel, aki maximum szexuális téren tudná kielégíteni.
Jobban jársz szerintem, ha leteszel erről a tervedről, mert csak égés lesz belőle, ráadásul még anyukádnak és a munkatársának is okozol nem kevés kellemetlenséget.
3/5 anonim válasza:
Kezeld úgy mint a többi nőt.Ne válogass egy nőt csoportokba.Amit egy 18 éves helyzetében csinálnál,csináld ittis azt.
4/5 A kérdező kommentje:
Másodiknak: édesanyám speciel maximálisan támogatja.
2014. aug. 9. 20:54
5/5 anonim válasza:
Szerintem próbáld meg , hívd el hogy igyatok meg valamit. Vagy beszélgess vele mintha egy 18éves lány lenne.
Én is 18 éves vagyok és én is egyszer össze jöttem egy 26éves nővel. Nem is tudtam először hogy 26 olyan mint egy 19éves. Egy próbát meg ér lehet te is tetszel neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!