Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van esélyem így a lányoknál?

Van esélyem így a lányoknál?

Figyelt kérdés
Van esélyem a lányoknál attól még hogy kicsit szűkszavú vagyok? Ha feloldódok akkor többet beszélek.

2014. aug. 8. 19:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerintem van... Én pl. nem szeretem a nagydumás fiúkat, nem kell állandóan beszélni. Rajtam kívül többen is vannak így ezzel, nyugi. :)
2014. aug. 8. 19:15
 12/16 anonim ***** válasza:
én is szűkszavú vagyok, nem nagyon megy a dolog
2014. aug. 8. 19:15
 13/16 anonim ***** válasza:
nincs a fszt. simán lehet barátnőd úgy is. minden azon múlik, hogy van-e önbizalmad vagy, nincs. ha rés van a pajzson, a lányok ezt meglátják, és na akkor nincs esélyed. de ha van egy egészséges önbizalmad, a lányok számára már ez önmagában fogos lesz. manapság meg egyre inkább, hogy a fél ország lelki beteg.
2014. aug. 8. 19:16
 14/16 anonim ***** válasza:
A 7-es betalált így van :)
2014. aug. 8. 19:16
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha az önbizalom megvan, akkor itt nincs miről beszélni XD
2014. aug. 8. 19:19
 16/16 anonim válasza:
Ha csak ülsz kukán, és szerencsétlenül, akkor igazából nincs. Nem sok csajnak jön be az ilyesmi. Ha magabiztosság megvan, és úgy vagy szűkszavú hogy azért lehet veled egy kicsit beszélgetni is, akkor nem gond.
2014. aug. 8. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!