Megis hogy legyen? Hogy van igy eselyem a lanyoknal?
Na majd én elmegyek abba a rohadóképes osztályba,és beszélek velük:D
Am hova is mehetek?Majd én megmondom annak a sok baromnak,h kit lehet basz_tatni!.....:D
Ne érdekeljen az aki piszkál...
Anno engem is piszkáltak, de mellette úgyis van/lesz olyan akinek sokat jelentesz/jelentenél. (akár barátok, akár barát/barátnő)
Nekem is szokták mondani, hogy szép vagyok, mégsem tudom elhinni, és nem azért mert arra várok, hogy bizonygassák még, egyszerűen csak nincs annyi bennem, hogy ezt elhiggyem. Én azt mondom átlagos vagyok, tetszem akinek tetszem.
Na de, a lényeg, hogy ne érdekeljen mások mit mondanak, előbb vagy utóbb úgyis lesz (esetleg már van is) akinek tetszel (csak esetleg nem veszed észre).
Az pedig, hogy nem akarsz lyukról-lyukra járni, nagyon jó és pozitív tulajdonságod, ez alapján már +ból indulnál.
Még valami, 17 évesen lehet, hogy még nem jössz be sokaknak, esetleg majd ha férfiasabb leszel, vagy dolgozol az ügyön (akár külsőn - pl. edzés (nem kell túlzásba vinni), öltözet, haj...stb. / akár belsőn - pl. jó kisugárzás, önbizalom, magabiztosság és jó beszélőke). 19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!