Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok/nők, nektek mennyire...

Lányok/nők, nektek mennyire számít?

Figyelt kérdés
Mennyire fontos nektek, hogy a partnereteknek milyen a zenei ízlése. Vagy kár könyvek, filmek terén? Mennyire gondoljátok, hogy ez határozza meg az embereket?
2014. aug. 8. 16:21
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez _neked_ szamit, ha igy hatarozod meg magadat, mint a 'rocker srac' vagy a 'technos srac', vagy a 'scifi-s srac'.
2014. aug. 8. 16:26
 2/8 anonim ***** válasza:
Jobb ha egy ilyen kategóriába se tartozik bele.
2014. aug. 8. 16:28
 3/8 anonim ***** válasza:
azért egy death metal-os sráccal nem biztos, hogy összejönnék :DD kicsit fura volt az elején, hogy a barátom nem hajlandó sem horrort, sem thrillert nézni, de elfogadom. annyira szerintem nem lényeges az ilyen. bár jó, ha meg tudtok egyezni, hogy mit hallgassatok vagy nézzetek... de hát, erre vannak a kompromisszumok.
2014. aug. 8. 16:28
 4/8 Lynn326 válasza:
Nos, nem feltétlenül fontos, hogy egy téma terén milyen izlése, van. Nincs semmi gond abból, ha mondjuk más zenéket, vagy könyveket olvas mint én. De azért az fontos, hogy legyenek közös témáink, tudjunk miről beszélgetni. Az embereket pedig nem ezek határozzák meg, hanem a személyiségük, a viselkedésük, hozzáállásuk a dolgokhoz. :)
2014. aug. 8. 16:30
 5/8 anonim válasza:

Nem ez a fő meghatározó dolog az egyéniségben, de szerintem nagyon sokan zenével, könyvekkel, filmekkel tudják magukat kifejezni az emberek. Kérdésedre válaszolva: Azért számít. (Legalábbis nekem). Ha közös az ízlés, az jó (kultúr)témákat is ígérhet, és mondjuk együtt járhattok koncertre is :).

Mellesleg szerintem sok nőnek bejön az, ha egy fiú/férfi egyáltalán olvas.

2014. aug. 8. 16:41
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem volt azonos zene izlésű,és szöges ellentétű barátom. Azt tegyük hozzá,nekem elég fontos része az életemnek a zene.

Egy azonosnak nyilván nagyon örülnék. De az is jó lenne,ha legalább kicsit szeretne pár olyan bandát,ami én stílusom.

2014. aug. 8. 16:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Bizonyos időszakokban nagyon számít, néha szinte semennyire. Vannak olyan szakaszok az életemben, amikor a zene meghatározó szerepet játszik a minden napjaimban, ilyenkor nagyon odafigyelek arra, hogy a másik mit hallgat, és ha nem ismerem, akkor belehallgatok, új dolgokat fedezek fel. Már meg sem tudnám számolni, hogy hány gyöngyszemre bukkantam így. A kérdésedre a válasz, most éppen fontos. Vannak olyan személyek, akikről rengeteget mond az, hogy milyen zenét hallgat :)
2014. aug. 8. 16:55
 8/8 A kérdező kommentje:

"...szerintem nagyon sokan zenével, könyvekkel, filmekkel tudják magukat kifejezni az emberek."

Igen, így értettem én is, csak te jobban megfogalmaztad. :) Köszi másnak is az eddigi válaszokat!

2014. aug. 8. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!